Волинські депутати посперечалися через «крісло» директора санаторію

Волинські депутати посперечалися через «крісло» директора санаторію
Під час засідання «майнової» комісії Волинської обласної ради виникла суперечка щодо продовження контракту із директором санаторію «Пролісок», депутатом облради Валентиною Касардою.

У п'ятницю, 16 січня, на засідання комісії підтримати чинного директора прийшли працівник санаторію, а проти продовження контракту без «проходження» через сесію виступили волинські революціонери, - повідомляє «Волинська газета».

Йдеться про те, що 14 лютого 2015 року закінчується дія попереднього контракту Валентини Касарди із Волинської обласною радою щодо роботи директором санаторію «Пролісок» на Ківерцівщині.

Активісти та окремі депутати висловили незадоволення тим, що продовжити його хочуть не через рішення сесії, а через погодження профільної комісії та підпис голови облради.

Начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Лілія Кашева наполягала: відповідно до рішення облради від 11. 06. 2004 року голові облради доручили в період між сесіями за погодженнями з профільною комісією призначати і звільняти керівників комунальних підприємств, тому ніякого «гріха» у призначенні Валентини Касарди таким же чином, на її думку, нема.

А от громадські активісти, зокрема Павло Данильчук, Андрій Омельчук та Олег Бондарук, депутат облради Володимир Дуб, члени Ківерцівської районної громадської організації «Соняшник» (вони ж мами важкохворих діток) дотримувалися іншої думки.

«Депутати мають вирішувати такі питання, а не голова одноосібно. Можливо, нам зовсім вже на сесії ходити не варто?» – зауважив депутат облради Володимир Дуб. На що Лілія Кашева відповіла: контракт закінчується 14 лютого, тому винести питання на чергову сесію вже не встигають.

Надійним тилом за спиною у Валентини Касарди стали її ж підопічні, які приїхали на комісію мало не в повному складі.

Ще один аргумент на користь продовження контракту – європейський проект, який нині реалізується Грем’яцькою сільською радою Ківерцівського району і передбачає будівництво водолікувального корпусу.

Зрештою, громадське збурення посіяло сумніви й серед членів комісії. Спочатку Петро Олешко сказав, що нічого поганого не бачить в тому, аби у сесійній залі розглянули це питання. Згодом таку ж позицію висловив депутат Вячеслав Рубльов.

І хтозна, як би розвивалися події, коли б Святослав Кравчук не оголосив засідання комісії закритим. Наступне, сказав, відбудеться вранці перед позачерговою бюджетною сесією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Касарда - стара і бридка. Треба рекомендувати когось молодшого.
Відповісти
Яка різниця стара чи молода аби була компетентна в справах.Якщо весь колектив за Валентиною Касардою це вже про щось говорить,тому потрібно прислухатися до думок оточуючих.
Відповісти
колектив за нею тому що боїться перемін, молодий зламає існуючі схеми і санаторій заживе по новому. якщо неоновлювати керівництво то так і залишимось у совку.
Відповісти
А те що вона зробила Пролісок милим і приємним-то це треба забути? Поставити безбашенного Данильчука. який і так вже справ наворотив, що дійсно бридко дивитися?
Відповісти
Організатором скликання виступив Дуб-маріонетка вруках Олешка.Правий сектор і мамів хворих дітей використали-"в темну".Вониж не знали що говорити.При чому директор санаторію,як ім соцстрах путівки не видае.А Дуб-дубом.
Відповісти
Касарда багато зробила для санаторію, часто відпочиваємо там сімєю і бачимо іі роботу. А Данильчук нічого не вміє лише гадити і гроші вимагати. Чогось не спішить на схід...ляпало, омельчук куди лізе, випив 100 грам і не поняв з ким звязався...
Відповісти
Про якого Дуба йдеться? Дубняка? Поясніть ситуацію. Дякую. І давайте писати без кличок і скорочень.
Відповісти
Дуб- це пізвище Цуманського підприємця, якого взяли за жабра і підскакує за чиїмось сценарієм. Нехай в своїй "Кошарі" - так називають цуманці його магазин- наведе лад, ато там бридко на поріг ступити, а вже потім критикує діяльність інших.
Відповісти
Соромно читати про таку заказуху проплачену. Хто не знає Дуба "ригіонала", співали разом з продажним Олешком осану Климчуку. А Касарда революціонерка на майдан виїздила. тепер у Проліску воїни з Ато проходять реабілітацію. Гнилью попахує така акція заказних Автомайданівців, що напевно на рибу до дубочка їздять...
Відповісти
П.Ярецька С. -голова ГО"Соняшник" на мою думку ви маєте вдома такий клопіт, і такі проблеми що продовження контракту вже обійдеться без вашої участі.Ви повинні доглядати свою важко хвору дитину, яка потребує кожну хвилину уваги .Ви ж сама не надто страждаєтє на безкорисливість.Чи ті акціі які організовуються за вашої участі приносять вам недостатній дохід?Вашими ж руками жар загрібають.
Відповісти
Касарда не топ модель, і ні її вік ні її зовнішність не заважає їй добре виконувати свої обов*язки. Чомусь як керівник і адміністратор добрий і виводить "об*єкт комунального господарства" на достойний рівень то відразу знаходяться ті, хто рветься керувати ще краще.Токарчук зробив ремонт у луцькому пологовому,повиганяв бездарів,залучив закордоннї програми - і зразу його стали на хабарі ловити . Шановні Дуб і Олешко- у Журавичах є занедбаний санаторій вам за нього душа не болить?Не сверблять руки працювати...
Відповісти
Касарда не стара, а досвідчена, професійно виконує обов'язки. Санаторій зразковий. Перевірила сама. Молодшого ставити? Кого? Того сопляка Дальчука немає чого слухати. Йому б аби деребанити. Є один нормальний санаторій і той хочуть розтягнути. Хай іде служити на передову і друга свого Омельчука не забуде взяти. Теж мені бравими вояками піарились, а самі в Луцьку сидять. Не хочете йти на Схід, то мовчіть собі тихенько. Там підмоги не хватає, а вони рішалова бабло і посади рішають собі. Під порядних людей ями копають. Аще недавно розказували азов, айдар...самим від себе не противно?
Відповісти
В.Касарда - професінал своєї справи і господарниця.Іншим керівникам потрібно в неї вчитися.Те , що вона зробила в санаторії не зробив жоден із керівників волинських санаторіїв.
Шановні депутати не зробіть помилки.
Відповісти
Краще б тобі борщ в ложці постарівся.Касарда-професіонал.Де на Волині е краще підприемство?Це іі заслуги і в цьому ніхто не сумніваеться. Нехай ще попрацюе,поки справляеться.Олешко з Дубом нехай пооформляють на своіх підприемствах працівників і починають платити податки.Ще не давно з регіоналами хороводи водили,поки Касарда майдан підтримувала.
Відповісти
Дуб -це е Дуб.Ніякого скорочення і кличок.Депутат обласноі Ради,який ще недавно дефірамби співав з "ригіоналами",а тепер вирішив якусь думку розказувати,особистоі в якого ніколи не було. Великий комбінатор. А другий -його патрон Олешко-якого обласна Рада прокатала як керівника комунального підприемства за підтримку ПР,але його призначили-"юзом" ще до майдану.Оце вони скликали-матерів дітей-інвалідів,правий сектор і т.д. Безвстидники.
Відповісти
З Дубом і Олешко все ясно сплять і бачать, шо санаторій вже в них. Хоча вони самі розуміють, краще Касарди вони не працюватимуть. Суто меркантильні інтереси. Данильчук і Омельчук лишились без грошей, бо Пашу погнали з посади керівника ПС Волині, вибори програв спонсорів немає. без посади бувшому рекетиру з с. Торговиця тепер лишається заробляти як вміє. Бо в свою Рівненську обл. Свиней глядіти вертатись не хочеться. На схід теж не спішить, а нащо вибори ж кінчились. Фу, ще й мам розвели причому Касарда до них.
Відповісти
З Дубом і Олешко все ясно сплять і бачать, шо санаторій вже в них. Хоча вони самі розуміють, краще Касарди вони не працюватимуть. Суто меркантильні інтереси. Данильчук і Омельчук лишились без грошей, бо Пашу погнали з посади керівника ПС Волині, вибори програв спонсорів немає. без посади бувшому рекетиру з с. Торговиця тепер лишається заробляти як вміє. Бо в свою Рівненську обл. Свиней глядіти вертатись не хочеться. На схід теж не спішить, а нащо вибори ж кінчились. Фу, ще й мам розвели причому Касарда до них.
Відповісти
їздимо в ПРОЛІСОК з Києва кожен рік з дітьми. просто РАЙ ВОЛИНСЬКИЙ!! як будуть ображати дитекторку, приїдемо з Києва на захист з шинами!!! прикоптимо ваших рекетирив!!
Відповісти
Народ. це так до виборів до місцевих рад готуються. Прибирають неугодних. Касарда для Дуба на цумансько-олицькій зоні опонент. от і вирішили її прибрати. А може то Олешко-козачок хоче на білому коні вскочити в тепле крісло керівника одного з кращих санаторіїв України. Ганьба.
Відповісти
Останні новини
Волинські депутати посперечалися через «крісло» директора санаторію
17 січень, 2015, 13:28