Волинянин розказав, чому пішов з посади «головного лісника» України

Волинянин розказав, чому пішов з посади «головного лісника» України
Волинський екс-нардеп та колишній начальник Державного агенства лісових ресурсів Валерій Черняков пішов у відставку через "тотальне реформування" лісової галузі.

Його коментар з приводу відставки 17 січня опублікували на сайті волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

"14 січня уряд офіційно прийняв мою відставку. Моє звільнення – це незгода із курсом нового уряду тотально реформувати лісову галузь. Я не хочу бути причетним до незваженої, непродуманої політики нової правлячої більшості", - заявив Черняков.

Черняков вважає "для себе не прийнятним перебувати на посаді, коли намагаються приватизувати державні ліси, які завжди вважалися всенародним надбанням. Такий тимчасовий зиск може обернутися для українського народу втратою лісів, їх національного багатства".

"Разом з тим, не хочу брати на себе відповідальність за мораторій на експорт лісу – кругляка, і спостерігати, як занепадає лісова галузь, зростає рівень безробіття на селі, а головне – бюджет країни недоотримує коштів", - додав свободівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все буде "прихватизовано"! Чого козубитись...
Відповісти
Це брехня. Чернякову на пятки наступав начальник Вінницького лісового управління Бондар. 57 років, але ще хочеться побути начальником. Землячка забрали в Київ Порошенко і Гройсман. Тепер Київ часто став відвідувати Богдан Колісник. Хоче випросити ще чимось покерувати в галузі. Та й синкам своїм дебільним можна прихопити по посаді ближче до лісових ресурсів. Так що Чернякову не варто розповідати легенди на кшалт, що Україна - батьківщина слонів і крокодилів.
Відповісти
колісник жив і буде жити , бо він і його чади лісові чорти і куми литвина !!!!!!!!!!!
Відповісти