«Треба буде, то дійдемо і до Владивостока», - боєць з «Волині»

«Треба буде, то дійдемо і до Владивостока», - боєць з «Волині»
Багато українців пішли воювати з російськими терористами добровільно, і держава у цій боротьбі їм, фактично, нічим не допомагала, проте зараз ситуація потроху виправляється.

Таку думку висловив доброволець батальйону "Волинь" Микола Устименко (на фото), який прибув у короткотермінову відпустку з-під Дебальцеве на Полтавщину, - пише Gazeta.ua.

За його словами, державне забезпечення військових АТО – популізм, оскільки все трималося та тримається на простих людях, які не шкодують для армії нічого та віддають інколи останню копійку.

"Держава, державне забезпечення – це все популізм. Армію забезпечують прості громадяни. Ми одягнені, взуті, нагодовані. По мені видно, що я не з голодного краю. Але все це лише дякуючи людям. У зоні АТО найголовніше – це відчувати підтримку один одного. Без того ж тепловізора, без прибора нічного бачення там робити нічого. Наш батальйон, дякуючи не державі, а волинським волонтерам, був усім цим забезпечений. На кожному блок-посту ми маємо по 3-4 тепловізори. Річ дорога, від 60 тисяч гривень. Прибори нічного бачення теж 20 а то й 30 тисяч кожен. Цяцьки не дешеві. То ж поводимося обережно", – пояснює доброволець

Микола Устименко зазначив, що після трьох місяців перебування у зоні АТО моральні цінності, принципи не змінилися.

Також вважає, що ніякий Путін Україну на коліна вже не поставить: якщо політики ще живуть старими критеріями бізнес-інтересів, то прості українці духовні критерії буття, питання цілісності українських земель ставлять на перше місце.

"І за це будемо боротися до переможного кінця. Треба буде, то дійдемо і до Владивостока. І там поп'ємо львівської кави",– каже Микола Устименко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дай Боже здоровя цьому бійцеві, всім нашим хлопцям що захищають наші землі на сході. Саме такі люди це наше майбутнє. А Павлові Данильчукові надіюсь буде соромно. Він піарився на виборах, як боєць азову. А воює в Луцьку з жінкою, щоб скинути з посади директора санаторію " Пролісок" в який вона вклала і серце в душу. Хіба ці вчинки гідні?
Відповісти
Микола Устименко - молодець!!!!!! Дякуємо!
Відповісти
Саме завдяки таким партіотам станемо успішною європейською державою. Кожен має запам'ятати якою дорогою ціною дістається незалежність і свобода і цінувати це. Хто як і чим може повинен нашим героям допомогти наблизити момент перемоги над російський окупантом. Слава Украі'ні.
Відповісти
Дякую Миколо за добре слово. Але нак хрен нам той Владивосток. Там вже хай китайці воюють.Вертайтесь додому здорові, бо без вас толку і на Україні не буде.

Відповісти
Дякую Миколо за добре слово. Але на хрен нам той Владивосток. Хай там китайці воюють.А ви повертайтесь додому здоровими, бо без Вас тут діла не буде.
Відповісти
Коля треба щоб ця війна закінчилася і Ви всі повернулися додому.Шкода що Скільки часу наш верх.голокоманд.недавав накази наступати і бити клятих москалів і кадирівців.Ти справжній патріот.Волинь це наша краса.Волинь це Украіна.
Відповісти
Дякуємо вам Миколо за те, що Ви ГЕРОЙ.
Відповісти
Дякуємо вам Миколо за те, що Ви ГЕРОЙ.
Відповісти
Ждем с нетерпением, крабы расплодились- кормить нечем.
Відповісти
Хай, вас Ангел крильми покриває- захищає від куль і від ран...Хай, вам Бог всім життя посилає повернутись живими до мам.. Українська земля- дасть вам сили ... Материнська молитва- життя.. Ваші рани загоїть калина .... А Війна, хай іде в забуття!!! Від ДАРИНКИ ЧУМАШ..
Відповісти
Останні новини
«Треба буде, то дійдемо і до Владивостока», - боєць з «Волині»
18 січень, 2015, 09:17