«Кремль допомагає створити українську армію», – волинський доброволець

«Кремль допомагає створити українську армію», – волинський доброволець
Якщо ще декілька років тому «бандерівцями» були мешканці західної України, то зараз ними стали й українці зі Сходу, Центру та Півдня України.

Про це йшлося в розмові із добровольцем батальйону «Волинь» Миколою Устименком, котрий прибув у короткотермінову відпустку на Полтавщину, - пише Gazeta.ua.

«І це все завдяки Путіну та його приспішникам. А ще він консолідував суспільство та допоміг у формуванні професійної української армії», - каже Устименко.

«У нашому батальйоні із усієї України хлопці. І з Кіровоградщини, і Дніпропетровщини, і Сумщини, і з Полтави, Харкова, Одеси. Як раніше було? Нас тут із центральної України вони називали бандерами, а ми їх москалями. То зараз ми усі бандерівці... Раніше було таке, що хлопці з центральної чи східної України потрапляли служити на західну, то там «діди» їх дужче щемили. І навпаки, коли хлопці із тієї ж Львівщини потрапляли служити десь сюди, то було те ж саме. А зараз вже цього немає і більше ніколи не буде. Вже ми всі – одне ціле», – пояснює Микола Устименко.

Говорить, у батальйоні служать переважно добровольці. Основний контингент – це люди 30–40 років.

«Є мужики й по 50 років, є хлопці років по 19–25. Є навіть один відставник. Колишній майор ДАІ. Чоловік уже на пенсії. Йому за 50 років. І служити пішов рядовим. У «Десні» його вивчили на водія БТР. Є і бізнесмени, і юристи, і лікарі, і учителі та викладачі вузів. Тож це люди адекватні і шантрапи немає», – розповідає доброволець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Кремль допомагає створити українську армію», – волинський доброволець
18 січень, 2015, 19:00