У волинянки з банківської картки зникли всі гроші

У волинянки з банківської картки зникли всі гроші
З банківської картки волинянки вкрали близько п'яти тисяч гривень.

До володимир-волинських правоохоронців звернулася місцева жителька із повідомленням про крадіжку коштів із її банківської картки, - повідомляє прес-служба УМВМ України у Волинській області.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами та слідчими діями працівникам міліції вдалося встановити причетність до правопорушення 40-річного, раніше вже судимого за крадіжку, жителя міста.

Того дня до будинку чоловіка пустила матір потерпілої. Жінка знала, що він іноді приходить допомогти дочці у господарстві. З тумбочки спритник викрав паспорт жінки, в якому була банківська картка.

Біля першого банкомату чоловік зняв із картки 500 гривень, купив продукти харчування та приніс їх до будинку потерпілої. Матері подруги сказав, що гроші заробив і хоче пригостити їх. Упродовж кількох днів чоловік зняв гроші, які були на картці, а це - близько 5000 гривень, та витратив їх на власні потреби.

Слідчий відділ Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області за вказаним фактом розпочав досудове розслідування за ч. 3 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) та ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує три роки позбавлення волі

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.