На Волині пограбували магазин, що знаходився неподалік відділку міліції

На Волині пограбували магазин, що знаходився неподалік відділку міліції
У ніч з 17 на 18 січня у Володимирі-Волинському двоє зловмисників здійснили напад на продуктовий магазин «Маяк».

Нападники були у масках, один з них погрожував ножем і вимагав у переляканих працівниць магазину виручені гроші. Про це повідомляють у Володимир-Волинському МВ УМВС України у Волинській області.

Грабіжники заволоділи сумою близько 8 тисяч.

О 5:00 до чергової частини відділку міліції Володимира-Волинського, який знаходиться поруч із пограбованим магазином, поступило повідомлення від потерпілої продавчині.

За лічені хвилини на місці події вже працювала слідчо-оперативна група разом із кінологом. Тож за «свіжими слідами» працівники міліції швидко встановили причетність до скоєного злочину двох жителів міста та одного жителя Володимир-Волинського району.

Підозрюваних молодиків 1994, 1995 та 1996 року народження затримали в одному з розважальних закладів міста, де вони святкували «успішне» пограбування.

Двоє з затриманих раніше вже притягались до кримінальної відповідальності за важкі злочини та перебувають на випробувальному терміні.

Опору при затриманні хлопці не чинили. Частину грошей вони вже встигли розтратити на одяг та харчі, решту повернуть власнику магазину.

Слідчий відділ розпочав кримінальне провадження за ознаками
кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального Кодексу України, тепер молодикам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
епічні ідіоти)))
Відповісти
зачем таких плодить?
Відповісти
трохи неправильна інформація. Ще вчора вранці на форумі було написано докладно http://volodymyrforum.com.ua/viewtopic.php?p=3412#p3412
Відповісти
Повідомлення на форумі "Сьогодні біля п'ятої години ранку до міліції зателефонувала перелякана жінка. Повідомила про бандитський напад." - це повна і достовірна інформація?
Відповісти
Останні новини
На Волині пограбували магазин, що знаходився неподалік відділку міліції
19 січень, 2015, 12:55