Начальника тилу Нацгвардії впіймали на хабарі у 230 тисяч гривень

Начальника тилу Нацгвардії впіймали на хабарі у 230 тисяч гривень
Генпрокуратура затримала за хабар начальника управління тилу Національної гвардії України.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив старший помічник генпрокурора з особливих доручень Валерій Карпунцов, - повідомляє "Українська правда".

"Слідчим відділом Центрального регіону Головної військової прокуратури України спільно з Головним управлінням боротьби з корупцією та оргзлочинністю СБУ задокументовано факт отримання неправомірної вигоди (хабар) в розмірі 230 тисяч гривень начальником управління тилу Національної гвардії України та його співучасників (посередника та керівника фірми)", - зазначив він.

"Сума була отримана за сприяння у перемозі однієї з фірм у конкурсних торгах на постачання продуктів харчування (м’ясних консервів) для потреб Національної гвардії", - повідомив Карпунцов.

Він додав, що 19 січня 2015 року начальнику управління тилу Нацгвардії і його співучасникам було повідомлено на підставі частини 1 статті 217 КПК України про підозру у вчинені злочинів передбачених частиною 3 статті 368 та частиною 3 статті 369 КК України. Вищезазначені особи затриманні в порядку статті 208 КПК України.

Через деякий час на сторінці Президента Петра Порошенка у Facebook було назване прізвище підозрюваного - ним виявився начальник тилу Нацгвардії Святослав Манжура.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
розстріляти
Відповісти
я маю йти воювати, а та с..а вирiшила пiдзаробити 200 000 грн - розстрiляти.
Відповісти
розстріляти суку з конфіскацією
Відповісти
Кому війна, а кому мати рідна. Тилові щурі завжди на війні руки гріли. Ось і треба нам створити "штрафбати" щоб там служили такі "шановні люди" як цей "тиловий щур". І ці штрафбати повинні воювати в Донецькому литовищі та ніших гарячих точках. Тоді буде толк. А ростріляти багато розуму не треба. Кровью змивати свою провину.
Відповісти
Останні новини
Начальника тилу Нацгвардії впіймали на хабарі у 230 тисяч гривень
19 січень, 2015, 16:46