Волинські благодійники відвідали родину хворого бійця АТО. ФОТО

Волинські благодійники відвідали родину хворого бійця АТО. ФОТО
В день Хрещення Господнього представники благодійного фонду «Волинь-2014» відвідали родину військовослужбовця Віталія Гарбара з Ковеля.

Разом з дружиною Наталією вони в «бараці», бо квартирою це назвати не можна, виховують чотирьох дітей, - повідомляє прес-служба благодійного фонду.

5 серпня 2014 року Віталія призвали на службу в одну з частин Львівської області, а вже наприкінці жовтня відправили у зону проведення антитерористичної операції. На початку грудня в бійця різко піднялась температура. Як виявилось пізніше, Віталій «заробив» цукровий діабет. Він почав швидко втрачати вагу тіла. При зрості 180 сантиметрів, важив 38 кілограмів.

Нині чоловік перебуває на лікуванні у Львові в Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Вже «набрав» 20 кілограмів. На Водохреще його відпустили на три дні додому. Сьогодні ввечері Віталій повинен повернутися у військову частину, а опісля - в госпіталь.

Приїзду благодійників родина Гарбарів зраділа, адже окрім них та волонтерів, їм практично ніхто не допомагає. Місцева влада виділила дрова для опалення приміщення та пообіцяла земельну ділянку.

Благодійники надали Гарбарам матеріальну допомогу та привезли крупи, олію, макарони, чай, фрукти, солодощі, печиво, ковбасні вироби, дитяче харчування, памперси та дитячий одяг.

До цієї благодійної акції долучились ТМ «Дмитрук», ДП «Універсал-Луцьк», а також Віктор Михальчук, Геннадій Боровський та родини Свирида та Бірав-Стащук.

Окрім цього, сьогодні благодійники передали для потреб 72 окремої механізованої бригади трубу для спостереження та біноклі підвищеної кратності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські благодійники відвідали родину хворого бійця АТО. ФОТО
19 січень, 2015, 18:34