На Волині директор мисливського господарства забрав зі собою всі ключі і зник. ВІДЕО

На Волині директор мисливського господарства забрав зі собою всі ключі і зник. ВІДЕО
У мисливському господарстві «Звірівське» працівникам підприємства із спеціальною комісією довелося виламувати двері кількох приміщень.

Адже за словами новопризначеного директора господарства Яреми Байди, його попередник Андрій Шпорук закрив більшість приміщень та забрав ключі із собою, - повідомляє прес-служба Самооборони Волині.

«Ситуація склалась такого плану, що з моменту призначення мене директором ДП «Мисливське господраство «Звірівське», попередній директор не передав мені основні засоби підприємства. Час стікає, він не з’являється, і відбувається аномальна ситуація. Керую підприємством, а основні засоби мені не передані», – розповів Ярема Байда.

Так, інвентаризацію підприємства довелося здійснюваати із застосуванням засобів злому замків. Один із таких заходів був здійснений 12 січня у присутності представників правоохоронних органів, працівників державного підприємства, органів місцевого саморядування, ревізора із Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та активістів Відділу протидії корупції Самооборони Волині.

На таку акцію запрошували і колишнього директора Шпорука, проте до нього таки не вдалося додзвонитися. Хоч, у підприємстві запевнили, що його точно повідомили про те, що такий захід буде відбуватися.

Ярема Байда очолює Звірівське мисливське господарство з 11 листопада 2013 року і каже, що унаслідував від колишнього керівництва велику боргову яму підприємства.

«Сильна боргова яма, залежність. Рахунки у виконавчому провадженні. Гасити борги – питання № 1. Відсутнє мисливське упорядкування. Без нього неможливо і незаконно біологічно обгрунтувати проект вилучення основних видів мисливської фауни. Тобто неможливо освоювати основний ресурс підприємства – диких тварин через відсутність мисливського упорядкування», – зазначив новий директор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заява про те, що управління лісового господарства зараз сильне як ніколи- мильна бульбашка.Наведений факт свідчить про повну безпорадність управлінського апарату.Такого ще не було в історії волинського лісу.
Ганьба!Шановне керівництво ОУЛГ- мені соромно читоти такий заголовок.
Відповісти
попередники..у всьому винні
Відповісти
Парадокс, але в цій ситуації винні не лише попередники, а й лібералізм нового керівництва - не слід звільняти до проведення інвентаризації, до того, як правоохоронці відкриють кримінальну справу. А Байда теж чомусь тягнув, призначений більше року, а тут надумав вскрити приміщення. Мабуть керівництво з управління натиснуло, а так ще б трішки потянув час і термін позовної давності б пройшов...
Відповісти
кажете про лібералізм керівництва, а в той же час про тиск говорите на Байду.
Відповісти
Корлісник все-таки лишився тіньовим керівником підприємства
Відповісти
Останні новини
На Волині директор мисливського господарства забрав зі собою всі ключі і зник. ВІДЕО
20 січень, 2015, 08:31