Волиняни спрямували на українське військо 40 мільйонів гривень

Волиняни спрямували на українське військо 40 мільйонів гривень
З доходів волинян на зміцнення українського війська спрямовано 40,5 мільйона гривень.

У 2014 році на Волині сплачено 40 мільйонів 511 тисяч гривень військового збору, - повідомили в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Волинській області.

Таким чином, торік в області забезпечено стабільні надходження цього збору для забезпечення потреб національного війська.

Водночас, ритмічні надходження цього нового податкового платежу є ознакою поінформованості платників про обов’язковість його сплати, - запевняють фахівці Головного управління ДФС Волині.

Нагадаємо, що з 3 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року No 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України», яким тимчасово до 1 січня 2015 року запроваджено військовий збір.

Відповідно до норм Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28 грудня 2014 року No71-VIII Перехідними положеннями Податкового кодексу України передбачено сплату військового збору до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.