Гунчик доручив взятися за несумлінних орендарів та зарплати «в конвертах»

Гунчик доручив взятися за несумлінних орендарів та зарплати «в конвертах»
У 2015 році податківцям та представникам інших органів влади варто перевірити, чи у всіх користувачів землі на Волині «в порядку» договори оренди», а також боротися із зарплатами «в конвертах».

Про це розповів голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час засідання колегії облдержадміністрації у вівторок, 20 січня.

За його словами, у 2014 році виникали проблеми із надходженням «земельного» податку у місцеві бюджети. Тому, на його думку, місцевим радам треба завершити інвентаризацію всіх земель та впорядкуванню повної сплати податків.

Також Гунчик зауважив, що на Волині багато підприємств офіційно платять мінімальну зарплату у тих галузях, «де її де-юре не може бути», наприклад, у торгівлі. Тому він хоче «відходити від цього ганебного явища».

Заступник начальника головного управління ДФС на Волині Мирослава Конечна відзначила, що найбільше «грішать» мінімальними зарплатами у Горохівському, Іваничівскому, Рожищенському та Старовижівському районах.

Також вона відзначила, що у 2014 році на Волині вдалося легалізувати 999 працівників, яким заплатили 2 мільйони гривень та 300 тисяч податку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гунчик доручив взятися за несумлінних орендарів та зарплати «в конвертах»
20 січень, 2015, 11:27