Де бере спирт Луцька міська клінічна лікарня

Де бере спирт Луцька міська клінічна лікарня
У Віснику державних закупівель від 12 січня йдеться про те, що лікарня закупила шість видів спирту за 250 000,00 гривень.

На відкриті торги подали пропозиції чотири учасники, - повідомляє активістка Ольга Бузулук.

Найнижчу ціну запропонувала фірма «Медасепт» з Києва - 249 978,80 гривень, яка й виграла в тендері. Власне, решта три фірми поставили вищу на кілька десятків тисяч гривень вартість медичних препаратів.

Засновником ТзОВ «Медасепт» є кіпрська компанія «Фармарама лімітед», що належить кіпрській «Delta Quest (Nominees) Limited», яка, своєю чергою, записана на віргінський оффшор «Deltaquest Global Assets INC.».

Як ідеться на порталі «Наші гроші», ця ж компанія є і власником фірми «А-Септ», яку переоформили у січні 2012 року на Кіпр, а до того часу її співвласником був Сергій Катрич.

Він же є засновником та одноосібним власником ще однієї фірми, яка подавала пропозицію на тендер клінічної лікарні, а саме, «НВК «Салават», і пропонувала купити медпрепарати в них за 276 477,30 гривень.

Луцька міська лікарня у квітні 2014 року уже купувала спирт у «Салавата», тоді сума угоди сягнула понад 140 тисяч гривень.

Таким чином, фірми «Медасепт», «А-Септ» та «Салават» пов’язані між собою і навряд можуть вважатись дійсно конкурентами під час торгів.

Так, у серпні 2014 року ДП «Укрзалізничпостач» провело тендер на постачання прального порошку, на який подали пропозиції дві фірми: «А-Септ» і «Салават». У результаті угоду уклали з «А-Септ» на суму 6,37 мільйона гривень.

А у вересні 2014 року Львівське обласне патологоанатомічне бюро закупило спирт у фірми «Медасепт» на суму майже 782 800,00 гривень. Конкурентами тоді були «Салават» і «Алпекс ЛТД», причому пропозиція останньої була відхилена.

Сергій Катрич також був засновником ТзОВ «Укрпрофмед», яке за часів Віктора Януковича виконувало функції генпідрядника з реконструкції лікарні Охматдит.

Моніторинг державних закупівель фінансується міжнародним фондом «Відродження».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мати свій спитрзавод, і купляти на псевдо-тендерах кіпріотсько-мутно непойми що...
Відповісти