З бюджету Волині планують виділити на тероборону 8,5 мільйона

З бюджету Волині планують виділити на тероборону 8,5 мільйона
На забезпечення різних підрозділів, де служать волиняни, а також заходи із зміцнення територіальної оборони області планують виділити орієнтовно 8,5 мільйона гривень.

Про це йдеться у проекті програми територіальної оборони Волинської області на 2015 рік та матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони Волинської області, проект якої підтримали під час засідання «бюджетної» комісії облради у вівторок, 20 січня.

Так, на забезпечення частини А1008 (14-а бригада) планують виділити 700 тисяч гривень, на частину 1141 Нацгвардії – 200 тисяч, частину 9971 (Луцький прикордонний загін) – 200 тисяч, на роту особливого призначення УМВС у Волинській області «Світязь» - 250 тисяч, на управління СБУ в області – 200 тисяч.

Найбільшу суму – 6,95 мільйона планують виділити на витрати обласного військкомату із забезпечення територіальної оборони та мобілізації. Голова ОДА Володимир Гунчик пояснив, що під «забезпеченням територіальної оборони» мають на увазі охорону мостів та інших стратегічних об’єктів тощо, тобто захист території області від можливих загроз.

За словами Гунчика, деталі цих заходів – під грифом «секретно».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З бюджету Волині планують виділити на тероборону 8,5 мільйона
20 січень, 2015, 13:41