У Луцьку - фотоквест на допомогу батальйону «ОУН»

У Луцьку - фотоквест на допомогу батальйону «ОУН»
У Луцьку відбудеться фотоквест, виручені кошти від якого будуть спрямовані для підтримки бійців добровольчого батальйону «ОУН».

Збір учасників у п'ятницю, 23 січня, о 12:30, біля пам'ятника Лесі Українки, - повідомляє громадська ініціатива "Іскра".

"Оскільки, з настанням зими, проблема забезпечення бійців відповідною амуніцією та предметами першої необхідності постає особливо гостро, громадський рух «Іскра» ініціює проведення фотоквесту, в рамках якого місцеві фотографи матимуть змогу позмагатися та визначити кращого у своїй справі", - пишуть організатори.

Квест відбуватиметься в два етапи: перший – зйомка та обробка фото (1 день), роботи оцінюватиме професійне журі; другий – визначення переможця шляхом оnline-голосування.

Щоб взяти участь у квесті, необхідно попередньо зв'язатися з контактною особою у спільноті заходу в соціальній мережі Вконтакте

Деталі за телефоном: 099 708 66 03 – Анастасія.

До участі допускаються як професіонали, так і аматори. Внесок з учасника - 20 гривень. Переможець отримає подарунок, а виручені кошти будуть перераховані на рахунок батальйону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку - фотоквест на допомогу батальйону «ОУН»
20 січень, 2015, 14:43