Відомі подробиці випадку, коли посеред вулиці у Нововолинську згорів чоловік

Відомі подробиці випадку, коли посеред вулиці у Нововолинську згорів чоловік
У нововолинській міліції розповіли деталі трагічного випадку 17 січня, коли близько півночі біля зупинки на 15 мікрорайоні живцем згорів чоловік.

Інформацію надав виконувач обов’язків начальника міліції Нововолинська Андрій Душний, - повідомляє "БУГ".

Загиблим виявився житель Жовтневого, 1949 року народження, Валерій Жихарєв. Останнім часом чоловік у великих дозах вживав алкоголь, курив і мав проблем із пам’яттю (періодично покидав місце проживання). Його ж декілька днів поспіль бачили місцеві жителі на 15 мікрорайоні, зокрема і в день нещасного випадку. На місці події було знайдено порожні паперові упаковки з-під спиртного та кульок із алкоголем. На тому місці, де чоловік спав, було багато недопалків та цигарок.

Палаючого чоловіка помітили перехожі та викликали відповідні служби. На той момент він був непритомний, а після приїзду пожежної та швидкої допомоги була констатована смерть. Одяг загиблого майже весь згорів, була пошкоджена вогнем верхня частина тіла.

Андрій Душний розповів, що підпалу не було. Тому що, по-перше, факт був зафіксований камерою, це внесено до кримінально провадження, на записі видно, що людина за хлібним кіоском намагалась щось підпалити, згодом розгорілось полум’я, інших осіб біля чоловіка чи перехожих в той час не було; по-друге, на місці, на яке спирався чоловік, не згоріли ні паперові оголошення, ні шар фарби на контейнері, що було б видно, якщо б людину облили якоюсь сумішшю.

Попередньо встановленою причиною смерті є отруєння чадним газом, але остаточно покаже судово-медична експертиза. Також відомо, що при розтині тіла будь-яких поранень не виявлено. На загиблому була одягнена синтетична шуба, яка, швидше за все, і спалахнула в одну мить. Свідки стверджують, що вдень чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння (остаточно встановить експертиза), тому, коли загорівся його верхній одяг, потерпілий був не в змозі себе рятувати, або хоча б намагатись скинути шубу.

Надалі триває експертиза, в тому числі й пожежно-технічна, щоб виявити чи були присутніми якісь суміші на одязі чоловіка та на ґрунті, де він лежав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомі подробиці випадку, коли посеред вулиці у Нововолинську згорів чоловік
20 січень, 2015, 15:55