Трудові договори Ковельський центр зайнятості більше реєструвати не буде

Трудові договори Ковельський центр зайнятості більше реєструвати не буде
З 1 січня цього року у центрі зайнятості не будуть реєструвати трудові договори між працівниками та фізичними особами. А також ліквідований достроковий вихід на пенсію.

Про це повідомила директор Ковельського міськрайонного центру зайнятості Олена Комісарук-Марчак під час щотижневої оперативної наради в райдержадміністрації, - інформує "Kowel.com.ua".

1 січня 2015 року набув чинності Закон України «Про реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізацію фонду оплати праці». В ньому змінено 24-ту статтю, яка зобов’язувала реєструвати трудові договори, укладених між працівниками та фізичними особами у державній службі зайнятості.

На підставі цього, починаючи з 1 січня 2015 року, Ковельський центр зайнятості більше не реєструє трудових договорів укладених між працівниками та фізичними особами. Але трудові договори, зареєстровані до 1 січня 2015 року, будуть зніматися з реєстрації, як і раніше, в центрі зайнятості.

Проте допуск працівника до роботи узагалі без трудового договору зоборонений. Він повинен бути оформлений наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу.

Також тепер ліквідований достроковий вихід на пенсію за 1,5 року до досягнення пенсійного віку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.