Комунальники кажуть, що лучани не хочуть скидатися на сміттєві баки

Комунальники кажуть, що лучани не хочуть скидатися на сміттєві баки
Лучани, які живуть у приватному секторі, не хочуть платити за встановленя сміттєвих контейнерів та продовжують виставляти пакети на узбіччя доріг.

Про це йдеться у доповіді директора підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерія Кузьмича під час засідання виконкому у середу, 21 січня.

Кузьмич відзначив, що багато лучан, які живуть у приватному секторі, не хочуть «скидатися» на контейнери із сміттям.

«Рішення виконкому зобов’язало підприємство забезпечити весь приватний сектор індивідуальними контейнерами, щоб викорінити пакети з відходами, які населення щоденно виставляє по узбіччю доріг. Вартість контейнера 360 грн. було дозволено розтермінувати на 36 місяців по 10 грн. в місяць з оплатою через «МОЦ», але це виявилося завданням майже неможливим. Деякі мешканці категорично відмовляються від придбання їх», - пояснив директор підприємства.

Також він зазначив, що комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс» подало до суду 557 справ щодо боржників на загальну суму 713282,38 гривень.

Станом на 31 грудня у відділі державної виконавчої служби Луцького міського та районного управління юстиції на примусове стягнення боргів відкрили 383 виконавчих провадження (загальна сума 438171,65 гривень).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наприклад, я проживаю в районі Пугачова. До мене та моїх сусідів НІХТО не приходив та не пропонував ставити контейнер. 100 %, якби, прийшли, то 60 % сусідів купили б. Навіщо та піз..ш? Зайшли можливо в 2 хати до бабці якоїсь яка навіть не зрозуміла, що вони від неї хочуть. І тепер Кузьмич розказує, що не хочуть...
Відповісти
а чому мають здавати люди. Рішення зобов"язало Луцькспецкомунтранс, а при чом туту населення та ще й до суду, ну це жах. Є сьогодні стаття, про те що Луцьким депутатам та членам виконкому куплять планшети за державні кошти, а це вже взагалі капець, щоб не сказати лайливе слівце. То купіть сміттєві контейнери ВЛАДО! а не планшети депутати хай свої візьмуть для роботи не збідніють. Людям яких подали до суду раджу іти в суд і скасувати всі судові накази про стягнення з них сум і скаржитись на гарячу лінію в КИїв. Заяви в суд пишуться просто " Прошу скасувати суддовий наказ, бо я не згідний з вимогою заявника"
Відповісти
Останні новини
Комунальники кажуть, що лучани не хочуть скидатися на сміттєві баки
21 січень, 2015, 10:34