Міліціонери, яких спіймали на хабарі, в ізоляторі, - Шпига

Міліціонери, яких спіймали на хабарі, в ізоляторі, - Шпига
У Луцьку «на гарячому» зловили трьох правоохоронців, які мали на меті отримати хабар за непритягнення громадянина до відповідальності за правопорушення.

Про це під час брифінгу інформував начальнику УМВС України у Волинській області Петро Шпига у середу, 21 січня.

За його словами, про те, що буде скоєний злочин знали заздалегідь, тому співробітники Служби внутрішньої безпеки та СБУ зафіксували злочинні дії міліціонерів.

Сума хабара, яку затримані лейтенант міліції та двоє старших лейтенантів хотіли отримати, становила три тисячі гривень.

Гроші працівники міліції хотіли отримати за непритягнення до кримінальної й адміністративної відповідальності громадянина.

Нині міліціонери знаходять в ізоляторі. Також перевіряють факти побиття громадян з боку цих правоохоронців.

Петро Шпига підкреслив, що затриманим працівникам міліції загрожує умовний термін, адже сума отриманого хабара невелика.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підсрачника дати, в трудову написати реальну статтю звільнення і хай гуляють. Луцьку необхідні двірники. Он, хай в МЖК йдуть - там завжди раді тупому бидлу, якому можна не платити зп.
Відповісти
Це звичайно не вихід брати хабар, проте за ЗП розміром у 2000 грн., яку мають дільничні працівники міліції жити практично не реально. Спочатку необхідно реформи проводити в Україні, а тоді братися за Європейський рівень розвитку правоохоронних органів. А на рахунок "тупого бидла" - то якщо ви образовані громадни України, то повинні знати, що в правоохоронних органах працюють люди з вищими освітами, тим більше люди, які кожного дня ризикують своїм життям заради народу України!!!!!!!!!!
Відповісти
ПЛАТІТЬ ПРАЦІВНИКАМ МІЛІЦІЇ НОРМАЛЬНУ З/П І НЕ БУДУТЬ ВОНИ БРАТИ ХАБАРІВ!!!!!ЗА 2 ТИС.ЯКУ ВОНИ ОТРИМУЮТЬ,ПРАЦЮВАТИ ПО 18 ГОДИН,НІХТО З НАС НЕ ПОГОДИВСЯ Б.А ЯК НЕ ДАЙ БОЖЕ СУСІД ГОЛОСНІШЕ ЗАГОВОРИТЬ ТО БІГОМ 102,ТА НАПРАВТЕ ДІЛЬНИЧНОГО,В ДЕРЖАВІ ЗВИКЛИ ,ЩО ПРАВООХОРОНЦІ ЦЕ НЕ ЛЮДИ.....ТРИМАЙТЕСЬ ХЛОПЦІ!!!!
Відповісти
Дійсно,за таку смішну суму,то відразу в ізолятор,хай на себе подивляться,скільки вони там мільонами беруть,то чогось для них заздалегідь ніхто не може зробити ловушку.Аж СБУ взялося,хай там свої шкафи зі скелетами відкриють.І хай проживуть за зарплату 2000грн сутками сидячи на роботі.Такі правильні поставали.Хай не дають,то не будуть брати,а то щоб не відповідати за свої вчинки звикли всі за гроші купляти.
Відповісти
Лейтенантів "зловили" на хабарництві у 3тис.грн, а тих хто бре хабарі десятки тисяч, і навіть не грн., не можуть затримати....дійсно..."РОЗКРИЛИ ЗЛОЧИН"(((
Відповісти
Правильно,а кого ж "зловлять"?Самі себе?На комусь же треба відігратись,На генералах не відіграються,кишка тонка,а на простих дільничих,які по першому зову в любе лігво,чи розбійницьке,чи наркоманське,попри загрозі життю,йдуть,тих можна брати за хабарництво аж в 3000 тис.нещасних гривень.Та ті сбу і прокурори більше в день прогулюють ,або заправляють свої "лексуси".Нема правди.Та і не буде,поки вілли ростуть,як гриби і по вулицях розсікають дорогущі авто.Явно,що власники не прості дільничі інспектори.....
Відповісти
Що ті дільничі мають??? Навіть ксероксну бумагу за свої купують, не говорячи за все інше. І це за дві тисячі??? Дайте людям достойну зарплату!!!!!! ПОКАЗУХУ зроблять і премію по кілька тисяч получать, ще й зірочку зароблять. На бідних людях навчились виїзджати.
Відповісти
В житті давно вже так ведеться,що нижчий перед вищим гнеться,вищий нищого пресує,та й ще бє,затим,що сила є.......Хто мені може заперечити?Тримайтеся,хлопці!Найдеться і на те б***о управа,а те лихо,що давало хабаря,всеодно не уникне покарання.Як не тепер,то в четвер.

Відповісти
Що за новини????!! де призвіща?????!!!
Відповісти
А Вам важливо прізвища чи сам факт???
Відповісти
Скажіть, а в кого з держ працівників більша ЗП?? Одні працівники МВС беруть хабарі, а інші кришують олігархів!!! Якщо вони неможуть вижити на ЗП в 2000 грн і беруть взятки, то що робити вчителям???!!!!
Відповісти
Скажіть, а в кого з держ працівників більша ЗП?? Одні працівники МВС беруть хабарі, а інші кришують олігархів!!! Якщо вони неможуть вижити на ЗП в 2000 грн і беруть взятки, то що робити вчителям???!!!!
Відповісти
А вчителі теж беруть,тільки не всі грошима.Просто говорять,що потрібно на клас:компи,апаратура різна,дошки,вікна,євроремонти і таке інше.А гроші дають по тихому за своїх чад батьки.За оцінки,за певну інформацію важливу на іспитах і решта подібного...Це ж всім відомо в кого діти навчаються в школі.
Відповісти