Волинянин на міліціонерів накинувся з ножем

Волинянин на міліціонерів накинувся з ножем
Мешканця села Замличі Локачинського району Руслана Сукача, який не виконував судового рішення, ховався від правоохоронців та погрожував їм насильством, засудили до 4-х років позбавлення волі.

Такий вирок виніс Локачинський районний суд 23 травня, повідомили у прес-службі прокуратури.

Прокурор Локачинського району Павло Воробій, який порушив кримінальну справу щодо Руслана Сукача, розслідував її і підтримував по ній державне обвинувачення в суді, розповів, що ще в серпні 2011 року вироком Іваничівського районного суду Волинської області Сукач був визнаний винним у скоєнні інших злочинів – хуліганства та умисного нанесення побоїв службовій особі.

Тоді Сукачу було призначено покарання у вигляді чотирьох років обмеження волі.

Апеляційний суд Волинської області залишив цей вирок без змін.

Проте відбувати покарання хуліган не поспішав і у виправний центр не виїхав. Від правоохоронців переховувався у своєї співмешканки в рідному селі.

А коли працівники Локачинського райвідділу завітали до неї у пошуках втікача від правосуддя – він вискочив з шафи, тримаючи в руках кухонний ніж та накинувся на міліціонерів. Одного з них – дільничного інспектора – Руслан Сукач таки поранив.

Погрожуючи ножем, він змусив працівників міліції вийти на вулицю, після чого зачинив двері в будинок і відмовився виконувати законні розпорядження правоохоронців.

При прибутті в село групи працівників МОП «Беркут» УМВС України у Волинській області, правопорушник і далі чинив опір, не відчиняв двері, погрожував ножем, лив на правоохоронців окріп. Проте врешті-решт був затриманий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин на міліціонерів накинувся з ножем
30 травень, 2012, 16:22