«Кіборги» покинули аеропорт: будівлі зруйновані вщент

«Кіборги» покинули аеропорт: будівлі зруйновані вщент
"Кіборги" покинули територію аеропорту Донецька, оскільки внаслідок боїв за аеропорт були повністю зруйновані всі будівлі, які могли служити опорним пунктом оборони.

Про це повідомив головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов, - передає Еспресо.TV.

"Оборона Донецького аеропорту. 26 травня 2014 - 22 січня 2015 року 242 дня. Новий і старий термінал, вежа управління, все, що могло послужити як опорний пункт оборони, повністю знищено. Аеропорт прострілюється прямою наводкою, але з руїн будівлі нового терміналу останні захисники, що вижили, пішли тільки сьогодні", - повідомив журналіст.

"Треба вшанувати пам'ять героїв, які захищали аеропорт так довго і в таких абсолютно невигідних і важких умовах", - зазначив журналіст.

"Спасибі тим, хто пережив пекло останніх днів оборони, але залишився вірним присязі і військовому обов'язку до кінця. Дякуємо тим, хто поранений, і вічна пам'ять тим, хто залишився в новому терміналі назавжди", - написав Бутусов.

Він також повідомив, що із 16 січня командування над операцією в Донецькому аеропорту взяв на себе начальник Генштабу Віктор Муженко.

"Саме Муженко спланував всі невдалі спроби розірвати кільце оточення навколо нового терміналу. Саме він одноосібно несе відповідальність, починаючи з 16 січня, за всі тактичні дії в районі аеропорту", - написав Бутусов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Следует заметить, что ногами вперед. 36 трупов прибыли в Борисполь транспортником
Відповісти
Я молю Господа Бога, щоб ти швидше теж "ногами вперед" покинув цей світ і то ще з нелегкими муками,щоб здихало ти,скотиняко, довго, але здохло і забрало з собою таких, як ти - ЙОЛОПІВ!!!
Відповісти
Нехай Муженко тепер подивитися в очі всім родичам загиблих Кіборгів. За таких генералів і виникають Іловайські котли. І знову помилка керівника країни при роздачі повноважень. Мабуть Україна дуже посилилась при виборі президента...!!! Може ми не з тими воєводства???
Відповісти
і що...........
Відповісти
Останні новини
«Кіборги» покинули аеропорт: будівлі зруйновані вщент
22 січень, 2015, 08:21
Кажуть, що нове видання...
22 січень, 2015, 07:00