Рота «Світязь» вирушила на Схід. ФОТО

Рота «Світязь» вирушила на Схід. ФОТО
У рамках чергової ротації Волинь провела міліціонерів зведеного загону та роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь».

Керівництво волинської міліції та волонтери подбали про те, аби у бійців було все необхідне, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Міліціонерам придбали нову форму, захисну амуніцію, спецзасоби, зброю, боєприпаси та медичні препарати, забезпечили харчуванням, водою та речами першої необхідності.

"Ви маєте досвідчених командирів, багато із вас їдуть на Схід не вперше. Ситуація наразі складна, однак ворогу ми дамо гідну відсіч. Кожен із вас прийняв для себе таке нелегке рішення, кожен із вас знає, для чого і чому туди їде. Тож бажаю вам щасливої дороги, Божого благословення і гідного виконання службових обов’язків", - зазначив керівник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

Правоохоронці хвилиною мовчання вшанували пам’ять добровольців-патріотів, які, виконуючи бойові завдання, не повернулися живими зі східних рубежів.

Перед відправленням у далеку дорогу настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Олександр Мазурак благословив міліціонерів на успішне виконання ними службових обов’язків перед державою та українським народом.

Провести у далеку дорогу, окрім рідних і близьких, прийшли волонтери обласного координаційного центру допомоги бійцям АТО. Вони подарували міліціонерам-захисникам плетені власними руками жовто-блакитні браслети-обереги та художні книги.

Дівчата наголосили, що бажають, аби кожен правоохоронець, повернувшись додому зі Сходу, передав свій щасливий амулет своєму наступникові.

У відрядження на Схід рідні проводжали міліціонерів гучними оплесками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повертайтеся живими та неушкодженими! Нехай вас береже Бог та молитви рідних...
Відповісти
Господи,спаси та сохрани цих хлопців!
Відповісти
Не было бы счастья да несчастье помогло.Сашко Ковальчук(12-фото)таким способом восстановился в милиции.
Відповісти
А що тут поганого
Відповісти
Там должна быть 100% уверенности в своем товарище.Ты же не знаешь,кто записался туда по зову сердца,а кто лишь бы восстановиться в милиции.Это две большие разницы.И воевать они будут по разному,поверьте мне.
Відповісти
керівник УМВС України у Волинській області полковник міліції У ШКІРЯНОМУ КОЖУХУ,??? А ХЛОПЦІВ ВІДПРАВИЛИ В ЧОМУ??? ЩОБ ВІН ЛИШ СТІЛЬКИ МАВ
Відповісти