У Луцьку молилися за військовими, які загинули. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку молилися за військовими, які загинули. ФОТО. ВІДЕО
Біля пам’ятної дошки «Героїв Небесної Сотні» запалили лампадки на знак пам'яті та шани за українськими бійцями, що загинули під час бойових дій на Сході.

Акція «День пам’яті полеглих за Україну» відбулася 22 січня на Театральному майдані Луцька.

Представники духовенства відслужили панахиду, а лучани поклали квіти до стели пам’яті.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл підкреслив: "Царство небесне всім, хто поклав життя за Україну, і хай Бог береже тих, хто зараз воює на Сході. Їм хай Господь дає перемогу, здоров'я, і живими та неушкодженими повернутися до нас додому. Многая їм літа та многая літа нашій незалежній Україні".

Біля меморіальної дошки героям Небесної сотні священики УПЦ КП відслужили панахиду за усіма загиблими героями України.

Разом з лучанами священнослужителі помолилися за бійців, які віддали свої життя під час бойових дій на Сході України, виконали пісню "О, Україно! О люба ненько!" та виконали гімн України.

Помолитися за полеглих бійців прийшли також Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку Беата Бживчи, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик з дружиною, голова Волинської обласної ради Валентин Вітер, начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, депутат Луцької міської ради Богдан Шиба та голова Волинської обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Патріотичними гаслами "Слава Україні! Героям слава!", "Слава нації! Смерть ворогам" та "Україна - понад усе!" духовенство та лучани віддали шану полеглим військовим.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що тепер керовнік області на усі заходи буде свою бабу тягати, чи мо вже женився з нею?
Відповісти
"Царство небесне всім, хто поклав життя за Україну, і хлопцям, які зараз воюють на Сході". Підкоректуйте текст, будь ласка, а то читати страшно... Не дай Бог...
Відповісти
Для чого ви пишете, що Гунчик був з дружиною? Вона йому співмешканка, бо досих пір вона офіційно одружена з першим чоловіком та батьком своєї дочки.
Відповісти
Ця "дружина" Гунчика живе в моєму під'їзді і має чоловіка, який прроживає разом з нею в квартирі, хоча всім вона розказує, що це родич (а дочка на нього дуже схожа). Мабуть Галька думає, що ми дурні, хоча це ми такої думки про неї!!!
Відповісти
А я в цієї жінки гунчика була на співбесіді (вона працює на автозаводі). Моє враження - "дура дурная". Вивчила три запитання на англійській мові і запитує їх на співбесіді (питання з розряду перший клас). Діалогу на англійській мові вона зі мною не підтримала. Це потім мені пояснили люди, що вона на заводі немає ніякої роботи, просто прих
одить на роботу вигуляти свої речі, зібрати останні плітки (вислухати своїх сра.....зів), попити чай
Відповісти
Скільки цікавого можна дізнатися про спімешканку губернатора!!!!! Порада їй - а можна менше тоналки наносити на своє обличчя, і бідібрати світліший тон, а то дуже кидається в очі. Видно, що вам п'ятдесят.
Відповісти