Кажуть, що Павло Данильчук...

Кажуть, що Павло Данильчук...
Журналісти інтернет-видання ВолиньPost збирають свіжі чутки з різних сфер життя Волині та Луцька зокрема.

Долучитися до збору пліток можуть і читачі – надсилайте зібрані вами чутки на Гарячу лінію ВолиньPost.

***

Колишній очільник Правого сектора на Волині Павло Данильчук останніми місяцями отримав авто Toyota, яким не користується, і квартиру площею приблизно 100 квадратних метрів.

Інші чутки дивитись тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він ще багато чого отримає,він заслужив.
Відповісти
Квартира від Колісника, колишнього головного лісника області, а ще 500 тис. доларів від митника, ну так щоб не чіпали і кров майданівців його не зупинила)))
Відповісти
Це брехня!
Відповісти
Цю чутку Пащенко вже більш як півроку сам і поширює
Відповісти
Сучасний рекетир. Перші були культурними, розуміючими, тому й зуміли пробитись в бізнес, навіть у владу. Щоправда, не усі. Багато хто отримав від своїх же кулю в лоб і відпочиває в Гаразджі в загальноміському "гуртожитку". Теперішні не такі. Але... "У всякого своя доля і свій шлях широкий", - писав Т. Шевченко. Що кого чекає, самому Богу лиш відомо.
Відповісти
Херовий ти знаючий. Пащенко - молодець. Не боїться, не сцить, бере на себе відповідальність. І його підтримає абсолютна більшість людей, бо всі вони - його однодумці.
Відповісти
Дуже зважливо i делiкатно потрiбно озвучувати таку iнформацiю.
Бо можна наразитись на судовi позови про моральну компенсацiю за наклеп.
Главне, що людину можна обiдити незаслужено.
Відповісти
данильчук награбував за рік стільки, що вистачить до кінця життя. яка машина й квартира? там грошей на декілька будинків вистачить
Відповісти
ви і так були не вищої якості, тепер ще й тогорічні плітки збираєте.


Відповісти
Кажуть що, Пащенко під час Майдану брав гроші зібрані на революцію..
Відповісти
Волинь посту немає чим зайнятись? одне, що залишилось- плітки збирати? Ви - журналісти , чи баби базарні?
Відповісти
Все це лайно про Пашу сьогодні виливають саме ті виродки, яким від нього вже перепало за їхні злодійства, або ж ті, до яких у нього ще просто не дійшли руки, однак вони хитродупі вже обрали для себе саме такий спосіб самозахисту. Наприклад, як той самий переляканий Сидор, сьогодні активно розповсюджує серед медичних працівників чутки про те, що він ніби то вже встиг дуже щедро від Павла «відкупився» і гавкати далі на нього лише даремна трата часу та зусиль. А також це мало б автоматично значити, що всі ті, кому сьогодні просто не вкладається в голові, як той може і далі залишатись на «своїй» посаді, а не гріти своїм організмом нари луцького СІЗО, мали б чітко усвідомити, що так як він ніби то спромігся купити навіть таких патріотів як Паша, то весь простий медичний персонал, що висловлює своє обурення, має скоро повернутись до своїх стійло-робочих місць та мовчки і слухняно виконувати усі подальші сидорівські накази. Нічого навіть сказати – дуже хитро придумано. А до списку таких хитродупих, що сьогодні геть вилазять зі шкіри, лише щоб повернутись на свої теплі «хлібні» посади, або ж бодай втриматись на них, або ж просто намагаються таким чином позализувати свої душевні болячки від отриманих після Майдану підсрачників, розповсюджуючи про Павла Данильчука підлу брехню, варто віднести наступни таких виродків як : весь склад колишнього волинського беркуту, того ж же Івана Сидора, Ігоря Коцана, Петра Філюка, Богдана Колісника, Сергія Масалова, Володимира Поліщука … Усіх перелічити просто за прізвищами не вистачить часу … Тим більше на вистачаєт часу у Павла Данильчука на «особисті бесіди з ними», але я вірю, що він за них не ніколи забуде, як би вони не намагались від нього відгавкатись … А своїх свідомих співгромадян я закликаю не вестись на такі хитродупі, однак дуже дешеві, розводи від тих, хто в силу реалій сьогодення, ще не сидить по тюрмам, але навіть має зухвалість мріяти про повернення до керівних посад, щоб далі «вигідно» керувати усіма волинянами, яких вони у своїй уяві і надалі мають за покірне бидло-стадо …
Відповісти
А чого діяч на йде в ато? Його енергія і смекалка там необхідні.
Відповісти
А навіщо в АТО, підставляти голову під кулі? Що там ще можна заробити? Краще в ліс поїхати, в Камінь_Каширськ, лісника нагнути.
Відповісти
Завжди зранку на роботі переглядю ваше видання, мені подобається, що тут можна почитати всі свіжі новини...
А от оця ваша брудна рубрика, це якось "сороміцько"....
Відповісти
Сидор не даремно "гавкає". Значить, є повод. Прийде час, і пашу теж можуть забрати на "особисті бесіди". Навіть надовго. Сьогодні все стрімко міняється: лайно стає цінністю і навпаки. Все наглядно, все видно.
Відповісти
Багато із кругу Данильчука про різке покращення його фінансового становища заговорили.Вони не про будинок з машиною говорять а про "живі" гроші
Відповісти
А ОТ ПРО СИДОРА НЕ ЗАБУДЬТЕ!!!! ХОТЬ ХТОСЬ ВЖЕ ПРОПІАРТЕСЬ І СКИНЬТЕ ЙОГО З ЦАРЮВАННЯ!!! А то тут про Данильчука плітки пускаєте !!
Відповісти
А хто власників Волинь Пост???
Відповісти
Останні новини
Кажуть, що Павло Данильчук...
23 січень, 2015, 07:00