У Луцьку діятиме «Школа здорового життя»

У Луцьку діятиме «Школа здорового життя»
«Школа здорового життя» поновлює свою роботу в місті Луцьк.

Школа діятиме в рамках проекту «Здорова нація – здорове майбутнє» за підтримки ГО «Фундація розвитку громад» спільно з Управлінням охорони здоров'я Луцької міської ради, - повідомляє прес-служба організації.

«Проект створювався як популяризація здорового способу життя та профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі Волині. Профілактика – завжди краще, ніж лікування. Протягом попереднього року роботи ми запрошували на зустрічі з молоддю лікарів, представників духовенства, тренерів з йоги. В здоровому тілі – здоровий дух і навпаки», - розповіла ініціаторка «Школи здорового життя» на Волині, виконавча директорка ГО «Фундація розвитку громад» Юлії Євпак.

За словами організаторки, за результатами минулого року, у «Школі здорового життя» для молоді провели не менше 20 лекцій, лекції відвідали не менше 500 слухачів з луцьких вишів, технікумів, коледжів та шкіл.

На лекціях інформували аудиторію такі лікарі, як ендокринолог, гінеколог, терапевт, дієтолог, пульмонолог, кардіолог та інші фахівці.

Міський педіатр Управління охорони здоров'я Луцької міської ради Світлана Ніколаєнко зауважила, що міська рада завжди буде підтримувати проекти, спрямовані на підвищення санітарно-освітнього рівня населення міста.

«В цьому році планується, що до участі у «Школі здорового життя» долучаться міські профілактично-лікувальні заклади Луцька: це і Центр первинної санітарної допомоги, і Луцька міська лікарня, і Луцька міська поліклініка, і пологовий будинок, і інші заклади. Там працюють чудові фахівці, які допоможуть нам підняти освітній рівень громадян стосовно власного здоров’я, попередити та застерегти їх від багатьох захворювань» - зазначила Світлана Ніколаєнко.

Також організатори зазначають, що в цьому році лекції можуть бути розраховані не лише на молодь, а й на більш дорослу категорію населення: все залежить від тем, які будуть розглядатись на лекціях.

Проводити лекції будуть у тренінговому центрі Волинської
ДОУНБ ім. Олени Пчілки (Луцьк, вул. Шопена, 11, 2 поверх).

Перший захід заплановано на 28 січня з 15:00 до 16:30 години.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
куди актуальніше було б - школа здорового глузду
Відповісти