«Брєд на рівні масового психозу», - Данильчук про авто і квартиру

«Брєд на рівні масового психозу», - Данильчук про авто і квартиру
Колишній очільник Правого сектору на Волині Павло Данильчук назвав чутки про наявність у нього подарованого авто Toyota та купленої нещодавно квартири «брєдом на рівні масового психозу».

Про це він заявив у коментарі ВолиньPost 23 січня.

«Ще з весни гуляють такі чутки про машини, квартири, віджаті гроші з бізнесу на революцію. Це все брехня. Якщо хтось може щось довести, хай доводить», - зазначив Данильчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Існує презумпція невинуватості. Якщо не доведена вина, то людина невинна. А ВолиньПОСТ міг би зразу коментар взяти, а не спочатку обгадити Данильчука, а потім коментар взяти. Але 2 новини вийшло. Такого в журналістиці на Волині ще ніхто не робив. Зробити 2 читабельні новини не виходячи з кабінету.
Відповісти
Думоваю, що то заздрість людська...
Відповісти
А чи при самосудах і приниженнях Данильчуком та його гопниками інших людей про презумпцію невиноватості вони думають? А чи масовий псіхоз на них діє? УБОЗовці з АТО повернуться!!!Слава Україні!
Відповісти
Я згідна Данильчук один з найкращих!якби по більше таких було то порядок би був в державі!
Відповісти
Як це "ніхто не робив"? Це суть волинської журналістики. Понаписувати брехні, а потім шантажувати людей, щоб платила гроші, щоб інформацію та коменти знімали з сайтів. Хтось робить заказуху, хтось платить, хтось вірить. Головне обісрати. А чи правда це чи ні - це вже інше питання. Так колись мочили регіонали помаранчевих. Так вони і продовжують робити далі.
Відповісти
О так, весь світ спостерігав який Данильчук невиновний. Такий як він позорить Волинь. Немає диму без вогню .
Відповісти
Вірити чи не вірити Данильчуку? Погляд у нього зараз неадекват, стопроцентно. Він ніхто і звати його ніяк - складається враження. Людина хотіла "просунутися", але не склалося і "осунувся". Якщо можна так сказати, то він собі такий "альфонс", хотів заробити на "Самообороні", але тут осєчка.
Ось так буває з такими бездарами.
Відповісти
шо вигнали? а помниш как ти меня ганял....
Відповісти
Данильчук розумний та порядний хлопець, сміливий та мужній патріот!Вірю йому, у нього ще все попереду!
Відповісти
В нас народ любить невдах и обижених успишних зневажае От и до Данильчука вертаеться народна любов
Відповісти
Тюрма у нього попереду, або втеча із Волині, або кулявлоба. А його злочини доказати можна: свідків ціла купа, свідчень повно - от і паша вирішив влаштувати забастовки проти прокуратури. Хай візьмуть Пісню (Пастушка) за яйця він і розкаже скільки грошей він вкрав із 35 сотні, навіть за грошима їздив у Нові Петрівці. Я згоден бути свідком - моє псевдо в 35 сотні Замполіт - мій телефон у Пастушка є. Хай дзвонить - відповім!
Відповісти
Після пониження в ПС Данильчук кардинально змінився.Став висувати багато гарних ідей,але це не знімає та не змиває з нього відповідальності за попередні грішки.
Відповісти
слухай дурнуватий "патріот"якщо знаєш грішки то пиши, а не знаєш то мовчи бо вже дуже запахло "ДУКом".
Відповісти
а ви зверніть увагу на його синеньку машину якою він недавно керував!!!!!!!!!!!чи може в друзів депутатів позичив????????
Відповісти
Хлопці,досить сидіти за компом і строчити брехливі плітки на адресу Данильчука!!! Займіться ділом - їдьте у зону АТО і ловіть сєпарів. Дармоїди, дістали вже
Відповісти
А ти сам звідки пишеш цей коментар невже із зони АТО?
Відповісти
Коментарі, звичайно, не на користь Данильчука. Відчувається загальна ненависть і зневага. Чому? Чому мають місце підозри з Сидором? Відомо, що він написав заяву за "власним бажанням", ця заява була в соціальних мережах, усі її бачили, а потім Сидор... залишився. За рахунок чого трапилась така везучість, як у казці? Виникає банальне запитання: чому, хто його "захистив", за яку винагороду, бо це було тільки так. Він хотів працювати, тому що дорого віддячив покійному царю Борису за сприяння в продовженні контракту. Це породило різні чутки про квартири, машини, хабарі. . З іншої сторони, Данильчук - гарячий, амбітний, малоосвічений і недосвідчений. Просто селюк. Він захопився революцією і люстрацією, і не помітив, як в ряди ПС влились пройдисвіти, злодії, хабарники типу шишка, бойка, сковери і багатьох інших. Наслідки наяву, їх коментувати не треба.
Відповісти
хм, а коли він ніс брєд на рівні психозу, що ДУК розколює Правий Сектор - він не задумувався про логіку чи раціональність. Тут же все логічно
Відповісти
На фото не дуже має вигляд. Схожий на заляканого тушканчика - мордочка гостренька, видовжена і вушка, як у цього звірка.
Відповісти
Останні новини
«Брєд на рівні масового психозу», - Данильчук про авто і квартиру
23 січень, 2015, 17:34
Хай життя смакує!*
23 січень, 2015, 17:23