Волинські бійці роти «Світязь» повернулись додому. ФОТО. ВІДЕО

Волинські бійці роти «Світязь» повернулись додому. ФОТО. ВІДЕО
Правоохоронці зведеного загону та співробітники роти патрульної служби особливого призначення «Світязь» повернулися додому.

Оплесками правоохоронців разом із колегами зустрічав начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига, - повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

Керівники двох загонів доповіли керівнику міліції області про успішне виконання поставлених перед правоохоронцями завдань.

"Мені приємно констатувати, що всі правоохоронці приїхали додому живими і здоровими, з піднесеним бойовим духом, патріотично налаштовані. Всі завдання, які стояли перед ними, вони успішно та гідно виконали, за що їм дуже вдячний. Наші міліціонери не підвели Україну, своїх рідних та близьких і міліцію Волині в цілому", – резюмував начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

Родичі та близькі поділилися розповідями про те, як чекали повернення хлопців додому. Дружини та матері розказували, що кожен їхній день був наповнений тривогою та хвилюванням, але розуміння того, що вони покликані виконати свій службовий та громадянський обов’язок, захистити наші кордони та зберегти цілісність України, переважили всі переживання.

«Вибір свого сина їхати на Схід я сприйняв належним чином. Ці хлопці – не диванні патріоти, а люди, які роблять гідний вибір і відстоюють свою точку зору. Їх патріотичні переконання не для відеокамер, не для порожнього пафосу. Тож на синове бажання стати на захист країни я відповів «Хай Бог благословить!» - розповів батько бійця «Світязю» Леонід Климець.

"Основне наше завдання у зоні АТО – забезпечувати охорону громадського порядку. Крім того, співробітники роти здійснювали супровід інкасаторських автомобілів із соціальними та заробітними виплатами на територію Донецької області, а також здійснювали супровід гуманітарних вантажів. У вільний від роботи час допомагали волонтерам відвозили продукти харчування у дитячі притулки та навчально-виховні заклади області", - розповів співробітник роти «Світязь» Вячеслав Хомицький


Попереду в правоохоронців – кілька днів відпочинку, згодом кожен із них стане на захист правопорядку та безпеки жителів Волині. Однак, за словами правоохоронців, вони знову готові їхати назад до східних рубежів на підмогу колегам, які там несуть службу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Редактору статті: сьоме фото зверху - ці хлопці ще не повернулися. Спочатку перевіряй, а тоді пиши. Люди зустрічають своїх рідних, а ви тикаєте свій мікрофон в рот. Повірте, не до вас.
Відповісти
До сліз.
Відповісти