На Волині затримали серійного злодія

На Волині затримали серійного злодія
Чоловік скоїв більше двох десятків крадіжок.

До володимир-волинських правоохоронців із повідомленнями про крадіжки з помешкань зверталися жителі міста та району, – повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Правоохоронці встановили причетність до скоєних правопорушень 36-річного раніше судимого жителя міста.

"Загалом у період із червня по листопад 2014 року зловмисник скоїв 24 злочини", - розповів начальник Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області Віталій Здомищук.

Все, що потрапляло в поле зору злодія, він забирав із собою. Не гребував ні виробами з недорогоцінних металів, ні ювелірними прикрасами, ні побутовою технікою і документами. Чоловік викрадав із помешкань навіть магніти з холодильника та засоби догляду за взуттям. Загальна сума збитків, завданих його протиправною діяльністю, встановлюється.

"Слідчим відділенням за вказаними фактами розпочато досудове розслідування, передбачене частиною першою статті 162 (Порушення недоторканості житла), частиною третьою статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження), та частиною третьою статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує шість років позбавлення волі", – зазначив Віталій Здомищук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Попався на одному епізоді, оперативники зробили пропозицію від якої не можна відмовитись - взяти всі нерозкриті крадіжки на себе. Молодці хлопці - зробили показник на квартал
Відповісти
точно ...
Відповісти