Поляка у Ковелі «нагріли» на 200 євро та 1600 гривень

Поляка  у Ковелі «нагріли» на 200 євро та 1600 гривень
У Ковелі довірливого поляка ошукали на 200 євро та 1600 гривень, розігравши з ним класичну сцену із знайденим гаманцем.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

43-річного громадянина Республіки Польща зупинив невідомий чоловік. Поляк рухався вантажівкою, оскільки працює водієм по найму. «Доброзичливець» повідомив, що з автомобіля нібито сипляться іскри. В той час, коли вони оглядали вантажівку, зловмисник навмисно підкинув гаманець, та відійшов.

Одразу ж до довірливого водія підійшов спільник пройдисвіта, тож вони разом із потерпілим «знайшли» гаманець. Невдовзі з’явився і «стурбований» власник згуби. Питав, чи, бува, не знаходили тут портмоне? Звичайно, гаманець шахраєві повернули, але, коли той зазирнув усередину, то сказав, що у нього пропали гроші.

Спільник і водій почали виправдовуватись. Як доказ своєї непричетності показали незнайомцю свої гаманці. Оглянувши їх, пройдисвіт повернув речі назад, однак під час «огляду» у поляка зникло 200 євро та 1600 гривень.

Водій, нічого не підозрюючи, продовжив рух. Лише через декілька годин до чергової частини Ковельського МВ УМВС України у Волинській області подзвонили зі стаціонарного посту ДАІ, що в Маневичах. Саме тоді потерпілий виявив зникнення грошей і звернувся до правоохоронців.

Проведеними заходами за скоєння шахрайства оперативники затримали уже знайомих їм двох мешканців міста Черкаси – 1965 та 1984 р. н. За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Спеки поки не прогнозують
31 травень, 2012, 10:29
Поляка у Ковелі «нагріли» на 200 євро та 1600 гривень
31 травень, 2012, 10:05