Волиняни вимагали у представників військкомату знищити повістки

Волиняни  вимагали у представників військкомату знищити повістки
У Шацькому районі місцеві жителі перешкоджали розвезенню повісток і вимагали їх знищувати.

У рамках четвертої хвилі мобілізації представники спеціально створених комісій розвозили повістки, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

На в’їзді до трьох населених пунктів громадяни перешкоджали руху автомобіля та вимагали у працівників військкомату знищити повістки.

"За вказаними фактами були розпочаті кримінальні провадження за частиною п’ятою статті 27 та статті 336 Кримінального кодексу України, тобто пособництво в ухилянні від мобілізації. Нині проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини правопорушення. Першочергові слідчі дії проведені, ніхто із громадян не затримувався", – розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

До слова, стаття 336 Кримінального кодексу України передбачає за ухиляння від призову за мобілізацію від двох до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось ніхто не відмовився від допомоги Держави на дітей. Живуть цілі сім"Ї на ці дитячі гроші.
А як тепер діти повиростали і треба державі допомогти , то дороги перекривають ((
Відповісти
РПЦ успішно веде кремлівську пропаганду на Волині.
Відповісти
не дивно, все полісся за комуняк глосує
Відповісти
Правильно, нехай "селюхи" захищають державу. А де наші прокурори, міліціанти, діти суддів, діти лікарів... Знову в нас "кріпосне право". Треба захищати свою землю, але не треба відсилати хлопців, як "гарматне м' ясо"...там потрібні професіонали. Де наші миротворці- чужі землі захищали, а свою не хочуть??? Результат- багато втрат,сльози матерів, дружин, діток. Але влада не бачить, там одні бездарі сидять. Нас просто дурять...А ті міліціанти, які складали протокол нехай самі тудт підуть, але не на місяць у відрядження, а просьо ммобілізуються. Потрібне справжнє гуртування, де не має блатних і бідних, тоді і зможемо перемогти ворога. А сенс, що пошлемо " калік" , а здорові будуть вдома відсиджуватися. Це те саме, що на шкільну олімпіаду двоєшника відправити, про результат самі знаєт е. І хто в нас блатні, колишні регіонали... І знову наймитуємо на них...
Відповісти
Державу будувати треба, а не йти воювати за забаганки злодійні...
Відповісти
Тупість полішуків не вражає. Вражає безпорадність влади. І дітей своїх, ці служаки на війну не пошлють. Мобілізація йде через коліно. Шкода хлопців, що йдуть на смерть, але інакше не буде держави. Бо чмирі у владних коридорах її не захищатимуть!
Відповісти
якщо тут всі такі мудрі, то покличте поляків, чехів та угорців, щоб вони за Україну пішли воювати.
Відповісти
Ото про-комуняцькі і про-кацапські"гівнярі" загавкали! Раніше як все спокійно було то від бажаючих з тих сіл служити відбою не було, навіть хабарі давали, щоб служити, бо ж потім або там "сверчком" лишитись можна або в МВС чи МНС чи ще кудись(Прикордонники, Митники - особа "мрія"). А як час захищати прийшов так "повні" штани. Посадити пару десятків таких "діячів-активістів" і не будуть вестись на всякого роду провокації і думки дурні з голови пройдуть.
Відповісти
Хай оті розумники в воїнкоматах ідуть самі воювати....!
Відповісти
війна це завжди чиїсь бізнес інтереси
Відповісти
Розганяли майдан спецрозділи беркут , Сокіл спецпідрозділи МВС і т.д. люди які навчені військовій справі де вони зараз усі... В Україні кажуть немає війни, лише іде антитерористична операція яку мають проводити спеціально навчені люди а не прості хлопці яких можна навчити за 20 днів чи кілька місяців....
Відповісти
Для ххх селюхи не люди...Ти просто, мабуть, сам із тих міліціанів.... Чого тут сидиш? Вперед на війну. Говориться про те, що ми професійно маємо воювати.... Який нам Євросоюз.... В кого гроші, в того правда... Підкупні лікарі мають бути на фронті...Мобілізація має йти чесно і прозоро.А так результату небуде. Ти подивись, як вояки медогляд проходять...на швидкоруч...
Відповісти
зробили, що вимагали знищити повістки. хватить вже простих людей за дурнів вважати. ті, що ходять з усілякими шевронами, так сказати правоблюстітєлі, воювати туди не йдуть, а по значки на погони в донбас з їздять на 2 тижні і все.а людям все байки про якийсь там то московський слід, то ще про що розказують. рстобридла людям та мобілізація непонятна, от і вийшли.

Бо всі прекрасно знають як іде мобілізація, а свідомим людям намагаються якийсь там слід пришити.
Відповісти
Регіонали загавкали...шкуру овечу надягнули.По вашому розуму видно хто ви...довели краіну- перших туди...колишніх голів адміністрацій...
Відповісти
Ну Шацький район нічим особливо не відзначався,а особливо патріотизмом.Такі собі совкові гниди,одним словом-провокатори. Свій час,ще колись по приколу створили так званий район,уже тоді знали,що вони сцикуни.
Відповісти
Стільки героїв за компом, диванні війська- як ви ще рашку не розбили. Про ДНР вже і не кажу. Гордість бере за ваш поцтріотизм. Тепер слово патріот асоціюється з словом ідіот
Відповісти
Останні новини
Волиняни вимагали у представників військкомату знищити повістки
26 січень, 2015, 12:22