За першу дитину обіцяють майже 30 тисяч гривень

За першу дитину обіцяють майже 30 тисяч гривень
Прем'єр-міністр Микола Азаров обіцяє до кінця року збільшити виплату при народження першої дитини до 28 тисяч 830 гривень.

Про це він сказав 31 травня, відкриваючи засідання уряду, пише Gazeta.ua.

«До кінця року допомога при народженні дитини становитиме 28 тисяч 830 гривень на першу дитину», – сказав Азаров.

Відповідно, за його словами, на другу дитину виплачуватимуть 57 тисяч 660 гривень, а на третю і кожну наступну – 115 тисяч 320 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай навіть по 30-40 тисяч дадуть це не покриє тих витрат, коли жінка народжує та сидить у декреті. Тисяч 4-5 Зїдають пологи, це за умови що все зі здоров"ям в порядку і без ускладнень і на перші потреби для дитини і матері, поки перебувають в пологовому. Далі дитяча коляска 2. 5 -3 тисячі гривень, одяг для дитини. Вже перша виплата витрачена. Далі виплати проводяться протягом 24 місяців тобто протягом 2 років. Ділимо решту 20 тисяч на 24 місяці і того буде 830 гривень на місяць +130 гривень соцдопомоги , разом 960 гривень на двох - матір і дитину. Ця сума не покриває навіть мінімального прожиткового мінімуму на 1 особу, не кажучи вже про дитину, яка постійно росте, потребує одягу, нормальної їжі і т.д.Про яку допомогу може взагалі йти мова???? На третій рік декрету мама отримує всього навсього 130 соцдопомоги від держави!!!!Це описано найліпший варіант! В іншому випадку чекайте поповнення дитячих буднків новими сиротами при живих батьках-алкоголіках, циганах і т.д.За останній тиждень тільки на вашому сайті два повідомлення про те, що матері алкоголічки звели зі світу своїх немовлят , бо гроші виплачують а ніхто їх не контролює, на що та мати ті гроші потратила - на дитину чи на випивку.Тому висновок один: допомога безперечно потрібна, але контрольза тими грошима має бути дуже жорсткий, а не така халява як зараз.
Відповісти
Останні новини
За першу дитину обіцяють майже 30 тисяч гривень
31 травень, 2012, 12:14