Як проходить «Спортивна з зима» в Луцьку. ФОТО

Як проходить «Спортивна з зима» в Луцьку. ФОТО
Щороку з 1 грудня до кінця лютого у Луцьку відбувається Всеукраїнська акція з проведення спортивно-масових оздоровчих заходів для дітей — «Спортивна зима».

Одними із важливих завдань цієї акції є залучення дітей, молоді до занять фізичною культурою та спортом в зимовий та канікулярний періоди, організація їх активного дозвілля, популяризація зимових видів спорту серед жителів нашого міста, профілактика шкідливих звичок, - повідомляє
прес-служба Луцької міської ради.

Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за цей період уже провів низку спортивно-оздоровчих заходів. Це — спортивне свято «Повір у себе» серед дітей-вихованців КЗ «Луцький навчально-реабілітаційний центр», «Веселі старти» - серед вихованців загальноосвітньої школи-інтернату, особисту першість з шашок та змагання з футзалу – серед вихованців клубів за місцем проживання, присвячені Дню Святого Миколая.

З нагоди новорічно-різдвяних свят серед команд клубів міського центру було проведено командну першість з шашок та турнір з хокею «Золота шайба».

Також міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з комітетом фізичної культури та спорту, управлінням освіти долучились до організації активного відпочинку дітей з Луганської області. Вони мали можливість поплавати в басейні КДЮСШ №1, позмагатись в тенісі настільному та дартсі в загальноосвітній школі № 16.

Окрім міських заходів, спеціалісти центру в клубах за місцем проживання на відкритих спортивних майданчиках, в парках та скверах мікрорайонів нашого міста організовують заходи з різних видів спорту (міні-футболу, тенісу настільного, дартсу, шахів, шашок, армрестлінгу), дитячі розваги та конкурси, в яких охоче беруть участь дітвора та школярі.

Цьогорічна зима не порадував лучан снігом. Тільки під час новорічно-різдвяних свят запорошило все навкруги снігом. За цих декілька днів працівники клубів за місцем проживання встигли організувати для дітей веселі забави і катання на санчатах, ліплення снігових скульптур.

На завершення зимових канікул міський центр організував черговий оздоровчий захід для вихованців клубів за місцем проживання — катання на ковзанці «Снігова королева». 90 дітей з малазабезпечених та багатодітних сімей провели активно дозвілля та отримали окрім фізичного здоров'я, величезне задоволення, змагаючись у вправності та вмінні тримати рівновагу на ковзанах. Приємно, що адміністрація ковзанки безкоштовно організувала таке дозвілля.

Загалом до спортивно-оздоровчих заходів було залучено близько 2 тисяч дітей.

«Спортивна зима» триває. Не тільки діти, а й дорослі з великим нетерпінням та надією чекають на справжню зиму зі снігом і морозами. В планах міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» — нові зимові змагання та розваги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.