Гунчик радить дружині загиблого бійця, яка не отримала гроші, судитися

Гунчик радить дружині загиблого бійця, яка не отримала гроші, судитися
Дружині загиблого бійця батальйону «Айдар» Миколи Королька, яка не може отримати 600 тисяч гривень компенсації, варто добиватися цього через суд.

Таку пораду їй дав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час спілкування із волонтерами у вівторок, 27 січня.

Нагадаємо, 21 липня 2014 року під Луганськом під час оборони позиції в селі Георгіївка від танкового снаряду загинув боєць батальйону «Айдар», її чоловік Микола. Без батька залишилося двоє малолітніх дітей: Соломія 2,5 роки та Анастасія 7 місяців.

Після втрати годувальника сім’ї Валентина оббила пороги мало не всіх державних інстанцій, але всі як один відмовили в допомозі, оскільки її чоловік знаходився в зоні проведення антитерористичної операції на добровільних засадах.

Як результат – жінка не може оформити пенсійне забезпечення дітям. Власного даху над головою в них немає, а батьки-пенсіонери не в змозі допомогти їй та внукам.

Гунчик вважає, що лише суд наразі може довести факт військової служби Миколи Королька. Від ОДА він пообіцяв надати допомогу юристів, щоб підготувати позов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганьба нашій владі! Вона має судитися? Вона втратила чоловіка. а діти батька! Можна подумати добровольці в санаторії відпочивали.... Тепер не дивуюсь що стільки чоловік ухиляються від мобілізації....
Відповісти
де та сіра мишка яка Мене хотіла на війну відправити? Навіщо воювати за таку державу, яка даже компенсацію за захисника виплатити не може?
Відповісти
Мене наша держава добиває своїми законами. Люди добрі, тобто якщо загинув доброволець за нас, нашу державу, то його сім'я не гідна компенсації. ОТ чому зараз нема добровольців,от чому зараз всі косять від мобілізації, тому що нема гарантії, що про сім'ю хтось подбає, в разі трагічного випадку!!! така наша ДЕРЖАВА або її апарат по виконанню законів!!!! Але є віра, бо без неї нема сенсу в наш час жити! Там на передовій хлопці жартують, в них нема виходу іншого, а ми віримо, що все зміниться
Відповісти
дуже мудре рішення,ПАНЕ ГУБЕРНАТОРЕ!!!!!!!
Відповісти
Якщо чоловіки воюють за гарантії, а не за Батьківщину і мир для своїх дружин, мам, дітей..., то хай сидять за жіночими спідницями і соплі жують.
Відповісти
у тебе напевно смачні соплі
Відповісти
а Батьківщина вам що дала,щоб за неї йти вмирати,і оставляти своїх дітей сиротами?????
Відповісти
а чому не до президента звертатись, а в суд?
Відповісти
Гунчик!!! Якщо ти мужик, я вже не кажу (керівник, організатор, бізнесмен, державник тощо), не бреши людям. Порада звернутися до суду вдові героя, який за тебе загинув, діти лишилися без тата, мати втратила сина.. Ганьба!!! А що влада зробила для досягнення правди? Які доручення і кому дані? Що зробили Ваші юристи? Чи кожного дня в ОДА така ситуація? Питань значно більше ніж відповідей. Волинь втомилася від такого "ГУБЕРНАТОРА"! Будь мужикои, прийми рішення...
Відповісти
Повністю підтримую!!!
Відповісти
А що вам Батьківщина дала,щоб за неї йти вмирати,і залишати сиротами своїх дітей???
Відповісти
А що вам дала Батьківщина,щоб за неї йти вмирати,і робити сиротами своїх дітей???
Відповісти
А ще жаліються що від мобілізаціі люди тікають.
Відповісти
А свого мажорного синка Гунчик на фронт не відправив?
Відповісти