На Волині представили новопризначеного голову райдержадміністрації

На Волині представили новопризначеного голову райдержадміністрації
Відповідно до розпорядження Президента України Петра Порошенка від 24 січня 2015 року головою Іваничівської райдержадміністрації призначено Федора Войтюка.

Сьогодні, 27 січня, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик представив тамтешній місцевій громаді нового керівника виконавчої гілки влади району, - повідомляє
прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Як зауважив новопризначений голова райдержадміністрації, налаштований працювати спільно з депутатським корпусом Іваничівської районної ради. Мовляв, досягти поставлених громадою завдань вдасться лише об’єднавши зусилля, натомість ламати списи на політичному підґрунті – не час.

Довідка:
Федір Васильович 1959 року народження, мешкає у с. Древині Іваничівського р-ну. За освітою – інженер-будівельник, закінчив Львівський політехнічний інститут. До призначення головою райдержадміністрації працював Іваничівським селищним головою, раніше, із серпня 2008-го до січня 2010 року – заступник голови Іваничівської райдержадміністрації. За плечима Федора Вайтюка – майже чотири десятки літ трудового стажу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Призначили так при значили, нехай б шов і тишком0нишком працював. А то в такий час їздити час тратири представляти, і кошти на бензин. Краще б нам , працівникам, премію дав би. Блін, коли о це вже зміниться, ситсема вічна, тільки прізвища міняються. А ще квіти, то певно гривень 50, то краще б на армію здав би ці гроші.
Відповісти
Научись правильно писати...а то дивлячись на твоє письмо,складається враження що в нашій держслужбі-одні безграмотні....
Відповісти
Згоден. Ще треба щоб у губи поцілував нового голову райдержадміністрації.Просто гидко дивитись.
Відповісти
Дійсно, для чого їздити та представляти і кошти затрачати на це? Але це Гунчик, старий комуняка, неможе відійти від старої традиції.
Відповісти
що цей дід зробить люди милі сміхота!
Відповісти
Останні новини
На Волині представили новопризначеного голову райдержадміністрації
27 січень, 2015, 14:59