На Євро-2012 на дороги вийдуть 2 тисячі даішників

На Євро-2012 на дороги вийдуть 2 тисячі даішників
На автошляхах України під час Євро-2012 нестимуть службу близько 2 тисяч працівників ДАІ.

Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Управління ДАІ МВС України Володимир Резніков, повідомляє Український тиждень з посиланням на прес-службу Кабміну.

Резніков каже, що з іноземними гостями та громадянами України інспектори ДАІ вестимуть, насамперед, профілактичну роботу, обмежуючись усними зауваженнями за скоєння незначних порушень Правил дорожнього руху.

За словами представника керівництва УДАІ, на 54 службових автомобілях, що використовуватимуться для забезпечення безпеки дорожнього руху під час Євро-2012, установлено системи відеонагляду за дотриманням водіями правил дорожнього руху із зовнішнім інформаційним таблом.

«Цей інформаційний пристрій дає змогу доводити до учасників дорожнього руху необхідну інформацію, у тому числі – англійською мовою. З цією ж метою – порозуміння з іноземними гостями – в чергових частинах підрозділів внутрішніх справ і, зокрема – управліннях ДАІ, організоване цілодобове чергування працівників, які вільно володіють англійською мовою», – зазначає прес-служба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, Євро-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Євро-2012 на дороги вийдуть 2 тисячі даішників
31 травень, 2012, 12:59