Луцький навчально-реабілітаційний центр отримав нове обладнання. ФОТО

Луцький навчально-реабілітаційний центр отримав нове обладнання. ФОТО
Навчально-реабілітаційному центру передали нове обладнання.

У вівторок, 27 січня, у навчально-реабілітаційному центрі відбулася акція "Спортсмени Волині — дітям навчально-реабілітаційного центру", - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Під час заходу навчальному закладу вручили реабілітаційно-офтальмологічне обладнання, зокрема кольоротест, соляну лампу Солотвино, професійний інгалятор компресорний, вагу.

Кошти на придбання цього обладнання зібрали під час проведення змагань з художньої гімнастики, які відбулися ще 20 грудня минулого року.

Організаторами заходу виступила Федерація гімнастики Волині та комітет з фізичної культури та спорту міської ради.

Під час цих змагань були встановлені скриньки. Тоді під час заходу зібрали 4371 грн. для придбання необхідного обладнання для НРЦ.

До акції долучилися й Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді і благодійний фонд "Дитяча місія. Україна". Під час змагань вони вручили дітям солодкі подарунки. За змаганнями спостерігали вихованці навчально-реабілітаційного центру.

За словами директора навчального закладу Лесі Волинець, зараз в установі навчається 282 учні. Це діти з певними фізичними вадами. У навчально-реабілітаційному центрі вони мають змогу не лише здобувати знання, але й отримувати медичну допомогу.

За її словами, установа має необхідне устаткування, але воно вже трішки морально застаріле. Тому вони раді такому подарунку, адже це допоможе у фізичній реабілітації дітей.

Леся Волинець подякувала усім, хто допоміг у придбанні такої апаратури.

Своєю чергою, голова комітету з фізичної культури та спорту Юрій Волинець зауважив, що спільно з Федерацією гімнастики Волині вдалося провести змагання з художньої гімнастики.

"Ми вирішити поєднати спорт, красу та благодійність. І нам це вдалося. Завдяки своїм показовим виступам юні спортсмени допомогли зібрати кошти для придбання обладнання навчально- реабілітаційному центру", - наголосив він.

Голова Федерації гімнастики Волині Тетяна Фігель зазначила, що вони з радістю взяли участь у цій благородній справі. За її словами, батьки дітей охоче долучилися до збору коштів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай би пресс центр міської ради пояснив тим дітям як вони будуть поступати у вищі навчальні заклади!В мене брат навчався там ...ні одне профтех-училище не хотіло брати на навчання!((Аж кричати хочеться.........ГАНЬБА
Відповісти
нехай би міська рада пояснила тим дітям як в майбутньому вони будуть поступати..в мене брат після закінчення цієї школи не біг нікуди поступити!ГАНЬБА
Відповісти
А як ці діти будуть поступати після закінчення школи???
Відповісти
А як ці діти будуть поступати після закінчення школи???
Відповісти
Останні новини
Луцький навчально-реабілітаційний центр отримав нове обладнання. ФОТО
27 січень, 2015, 15:46