29 січня у Луцьку - День жалоби

29 січня у Луцьку - День жалоби
У зв’язку з похованням загиблого під час виконання завдань антитерористичної операції Олександра Войчука четвер, 29 січня, у Луцьку оголошено Днем жалоби.

Відспівування відбудеться завтра, 29 січня, о 12:00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору, о 12:40 — громадянська панахида на Театральному майдані міста, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Поховають Олександра Войчука на кладовищі у селі Гаразджа на Алеї почесних поховань.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

У цей день також обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Нагадаємо, що за результатами проведених експертиз вдалось ідентифікувати особу Олександра Войчука, що раніше був у списку зниклих безвісти. Він у складі 51-ї окремої механізованої бригади виконував завдання у зоні АТО. Зв'язок з ним обірвався 28 серпня 2014 року. На той час він знаходився поблизу Ілловайська Донецької області.

Він був похований у місті Дніпропетровськ як невідомий солдат. Виконавчий комітет Дніпропетровської міської ради прийняв рішення про ексгумацію тіла та передачу його рідним для перепоховання у Луцьку.

Олександр Войчук народився 8 лютого 1989 року. Неодружений. Навчався у загальноосвітньому навчальному закладі № 20, Луцькому національному технічному університеті.

Був призваний на військову службу по мобілізації. До призову працював у ТОВ “Кромберг енд Шуберт Україна”.

Луцька міська рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття родині та близьким загиблого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вічна пам"ять герою. Невіриться,такий хороший хлопець.Дуже жаль...
Відповісти
світла тобі память друже ! ми ніколи тебе не забудемо ти завжди будеш жити в наших серцях ! Слава героям України ! Дуже жаль але Бог забирає найкращих людей до себе так само як люди зривають тільки найгарніші квіти у полі !
Відповісти