Свободівці підозрюють, що у Романюка «саботують» будівництво пам’ятника Степану Бандері

Свободівці підозрюють, що у Романюка «саботують» будівництво пам’ятника Степану Бандері
У фракції ВО «Свобода» Луцької міськради вважають, що чиновники мерії зволікають із освоєнням бюджетних коштів для будівництва пам’ятника Степану Бандері.

Про це заявила депутат Любов Серба у своєму запиті під час сесії міськради у середу, 28 січня.

Нагадаємо, у квітні 2014 року Волинська обласна рада виділила 250 тисяч на пам’ятник Степану Бандері. Їх мають освоїти через Луцьку міськраду. Однак, за словами Серби, чиновники зволікають із освоєнням грошей, бо, мовляв, не хочуть цього робити.

Запит Серби більшість депутатів не підтримали.

Натомість міський голова Микола Романюк відзначив, що запросить її на засідання оргкомітету із встановлення пам’ятника, щоб показати, що насправді чиновники та міський голова працюють у цьому напрямку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ой, теж мені проблема намбер ван.
ви знаєте, що є мільйони важливіших проблем, аніж пам'ятники?
маю на увазі теперішню ситуацію.
не до того. не тим ви, депутати, там переймаєтесь
навпаки... десь у когось ще більше карбуватиметься слово "бандерівець"
постскриптум - нічого не маю проти того пам'ятника в належному місці і належний час
Відповісти
Ні, не треба своїх героїв шанувати, краще дивитись московські серіали, створити "мінстець" в ОДА новий відділ і т.д. і т.п. А ще кожного року кричати скільки коштів в бюджеті передбачено, але ні копійки не виділяти! Ой забувся вшановувати день визволення луцька від фашистів, а ще день визволення Волинської області від фашистів, а ще Україну звільняли, а ще день партизанської слави, день перемоги, день радянської армії (зараз день захисника вітчизни) - гляньте скільки там тисяч регулярно виділяється, без затримки без зволікання кожного року? Один вінок чи корзина - 700 грн на кожне "свято" окупанта!
Відповісти
мова не про те.
коли голодна сім'я сидить, то голова сімейства не купуватиме дорогий портрет Шевченка чи картину з Козаком Мамаєм.
патріотизм - не цяцяцьки і не атрибути - вони зачекають. патріотизм в серці і реальних діях, шана - не у створенні скульптур, коли реально за вікном війна
і ще, Борисе, сподіваюсь ви вшановуєте ті дати, про які зараз кажете. надіюсь, це не пустопорожнє просторікування на тему як треба жити
Відповісти
Бандера пам'ятник заслуговує, але зараз не той час, щоб тратити гроші на такі речі.
Відповісти
Бандера в Луцьку не бував.
А пам`ятник засновнику УПА Тарасу Бульбi-Боровцю потрiбен.
Відповісти
а в місті більше немає проблем на сьогоднішній день? йде війна і мені здається що зараз потрібно берегти кожну копійку. буде мир от тоді і вирішувати питання памятників.
+ я вважаю, що цьому вшануванню не місце біля палацу урочистих подій. там має бути багато квітів.
Відповісти
І вам та ж відповідь" Ні, не треба своїх героїв шанувати, краще дивитись московські серіали, створити "мінстець" в ОДА новий відділ і т.д. і т.п. А ще кожного року кричати скільки коштів в бюджеті передбачено, але ні копійки не виділяти! Ой забувся вшановувати день визволення луцька від фашистів, а ще день визволення Волинської області від фашистів, а ще Україну звільняли, а ще день партизанської слави, день перемоги, день радянської армії (зараз день захисника вітчизни) - гляньте скільки там тисяч регулярно виділяється, без затримки без зволікання кожного року? Один вінок чи корзина - 700 грн на кожне "свято" окупанта!
Відповісти
Романюк хитрий лис..
Відповісти
депутати зволікають, бо або вичікують...мо ент піару ..собі робити...козюра й осіпов...коли буде поближче до виборів рватимуть на собі рубашку... патріоти ...тепер то всі кричать сьава україні героям слава..однак й патріотичним духом геть не пахне від тих людей !! запроданці..біжіть до ніті та спитайте що робити ?? й як голосувати)))
Відповісти
Больше проблем нет, чем памятник ставить Бендере... Может лучше солдат одеть за эти деньги?
Відповісти
у сволоти немає грошей на гіпсовий бюст своєму ідолу?
Відповісти
до речі...якщо ви не помітили то Бандера тепер є іделом патріотизму й не тільки у свободівців, але й гузьониши, також уже частинка євреїв теж признають його...як борця за незалежність україни! тому тут питання таке....
Відповісти
чесно кажучі вони вибрали не підходяще місце для цього пам'ятника. до чого він біля ЗАГСу?? ну поставте там якусь Берегиню, пам'ятник закоханим чи навіть св. Валентина на крайняк. ну до чого молодим при виході дупа Бандери?!
Відповісти
Святий Валентин - священник, котрий вінчав таємно. Таємно вінчав, бо імператор видав указ про заборону одружуватись. Одружуватись імператор заборонив, бо йшла війна, а одружені мали право не йти на війну. Свято Валентина - свято закосивших від армії!)))))))))))))
Відповісти
оу..так скоро свято не тільки у закоханих пар, але й тих хто косить від армії ))) круто
Відповісти
1. Рішення про будівництво пам'ятника в Луцьку і саме на цій площі - прийняте ще в 2008 р. 2. Рішення прийняте, але не виконується. 3. Окремі посадовці в міськраді публічно заявляють, що не виконуватимуть рішень ради. 4. Є факт, коли кожного року передбачають в бюджеті сотні тисяч, а не освоюють жодної копійки. 5. Доцільність чи не доцільність будівництва й місце розташування - прийняте ще в 2008 році, всі невдоволені мали час на оскарження. 6 Чому негативно сприймати депутата чи фракцію, які намагаються припинити клоунаду й закликають посадових осіб дотримуватись законодавства та виконувати свої посадові обов'язки?
Відповісти
Те що відбувається нині на сході це прямий наслідок не українського виховання, вони не усвідомлювали себе українцями! Де немає українського вчителя та священника тай памятника обовязково буде нога окупанта! А тих луцьких комсомольців гнати в шию.......
Відповісти
Останні новини
Свободівці підозрюють, що у Романюка «саботують» будівництво пам’ятника Степану Бандері
28 січень, 2015, 10:37