Депутати просять Романюка розібратися із «нещасливим» пересхрестям у Луцьку

Депутати просять Романюка розібратися із «нещасливим» пересхрестям у Луцьку
Депутати Луцької міськради Руслан Ніколайчук та Олена Голєва у своїх запитах до міського голови Миколи Романюка просять встановити міцнішу огорожу біля садочка №25 у місті.

Про це йшлося під час сесії міськради у середу, 28 січня.

Нагадаємо, у Луцьку на перехресті вулиць Чехова та Коперника є аварійна ділянка. Тут тільки за останній час три автомобілі вже розбивали паркан дитячого садочка.

Перша автопригода трапилася у ніч з 7 на 8 січня, о 01:40 ночі, поряд з дитячим садком №25 на вулиці Чехова, 4. Потерпілих у дорожньо-транспортній пригоді немає.

Завідувач ДНЗ №25 Тетяна Климук розповіла, що на місце пригоди вона прибула наступного дня, коли її сповістили в телефонному режимі. За її словами, після цієї автопригоди біля дитсадка вирішили встановити «лежачого поліцейського».

Друга аварія трапилася 14 січня, о 23:30, поряд з дитячим садком №25 на вулиці Чехова, 4.

Лучанка Євгенія Семенюк на своїй сторінці у Facebook повідомила, що аварія поряд з дитсадком за грудень 2014 - січень 2015 відбулася вже втретє, а за попередні декілька років – водинадцяте.

Міський голова Микола Романюк раніше пропонував встановити там бетонні блоки, щоб таким «жорстким» методом навчити водіїв не порушувати правила.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
моя дитина ходить в цей садок. ми ходимопо цій вулиці зранку і ввечері. а літом ще й гуляємо у тому кутку майданчика. відбійники це звисчайно добре але справа навідь не в паркані а у тому що там величезна пятиповерхівка у якій купа дітей які граються на дорозі! бо в них іньшого варіанту нема а машини літають! там требастелити поліцейськіх через кожні 100м.
Відповісти
А хіба не про обмеження швидкості (лежачих полцейських) на цій ділянці просив Ніколайчук?
Відповісти
Не відомо з яких причин, але це місце облюбували ДАІшники для затримання порушників в ході переслідування, тому там так часто трапляються ДТП
Відповісти
Останні новини
Депутати просять Романюка розібратися із «нещасливим» пересхрестям у Луцьку
28 січень, 2015, 10:45