На Волині складнощі з мобілізацією

На Волині складнощі з мобілізацією
Загалом з виконанням мобілізаційного плану на Волині сутужно, а набрати до війська потрібно 2000 волинян.

Про це повідомляє "Вісник+К".

За словами виконувача обов’язків військового комісара Романа Кулика, 43% військовозобов’язаних виїхали за межі області без погодження з військкоматом (це переважно стосується мешканців поліських районів, які тікають до Польщі та Білорусі – ред.), 3% не відчиняють двері, щоб отримати повістки, ще 3% відмовляються їх брати.

Частина даних про місце проживання військовозобов’язаних застаріла. В екстреному порядку на олівець довелося взяти усіх безробітних, які зареєстровані у Державній службі зайнятості. Їм пропонуватимуть роботу у Збройних силах.

Як повідомлялось раніше, гострий конфлікт між селянами та членами призовних комісій трапився у Шацькому районі. Там у кількох населених пунктах мешканці перепиняли машину з посадовцями і вимагали знищувати повістки.

Як нам стало відомо, більшість повісток у вищезгаданих населених пунктах таки були знищені. Селяни їх спалили. У правоохоронних органах вважають, що за бунтом у Шацькому районі простежується російський слід.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну невже не можна збiльшити мотивацiю для контрактникiв при такому шаленому безробiттю?
Гарантувати сертифiкати на вищу освiту дiтям, житло i т.д.
Тим же держслужбовцям гарантiю вiд скорочення через службу в армii.
Відповісти
Мотивацію збільшити...? В нас вона збільшується тільки на "папері"...ІМХО
Відповісти
Позорище! Про Волинь вже пишуть в російських інтернет-сайтах. Депутатів Рад усіх рівнів( придатних до військової служби)- мобілізувати і питання буде вирішено. Не грайтесь з вогнем.
Відповісти
Редакціє, тікають? Можливо, вони на заробітки поїхали. Чи до сьогодні ніхто в Польщу не їздив? А правоохоронці "жгут". "За бунтом у Шацькому районі простежується російський слід". Чи може небажання батьків хоронити своїх дітей (це в кращому випадку, або ж вони зникли безвісти в Іловайському котлі і йому подібних, і тоді вже держава і наші народні обранці не мають зобов"язань перед сім"ями, як зручно)
Відповісти
Людей розумію і не розумію. В тому ж Шацькому районі чимала частка сімей живе за кошти , які виділяються за соціальними виплатами. як брати гроші в держави ( благо дітей багато наробили ( вибачте, з пісні слів не викинеш)) - то герої. Як державу захищати - то в кущі. Такі факти мають переслідуватись відповідними органами і дані такі не повинні мусолитись в засобах масової інформації. Де цензура? Такі дописи тільки на руку Кремля! ПІв держави пільговиків. Пів держави інвалідів! А для захисту маємо марсіян випмсувати? Хоча на декому орати можна
Відповісти
Нашо ту туфту роздувати? Хтось може і не хоче. А провокація - вона і в африці провокація
Відповісти
Неха держава дасть гарантію що сімя буде нагодована і вояки забезпечені а то копійки платять в ато і ті невчасно. А патріотизм сімю ненагодує
Відповісти
Складнощі? Як гроші дерибанити на тендерах і відшкодуванню ПДВ - так це святе, а як обіцяне виплачувати мобілізованим, ЛІКУВАТИ поранених - так держави одразу не має, на волонтерів спихають! Волиняки зрадники їм! Як на мене зрадники у Києві, що нічого раціонально й ефективно ОРГАНІЗУВАТИ не можуть чи то не хочуть. "Московський слєд" вони знайшли!
Відповісти
Я тут сижу перед компом і негодую. Я патріот з діда прадіда, завжди підтримував Україну, стопіцотмульйонів років тому. Коли ці нахаби втікли від мобілізації я перекрасив туалет в синьо-жовтий колір і дивився телевізор, де палав гнівом до моцкалів і лугандонів. Я завжди вважав що українці найкращі і тому повинні захищати мою Батьківщину. Хто ж крім нас захистить моє право на свободу. Оскільки я патріот який любить Батьківщину і виконує свій обов"язок у боротьбі з москальськими тролями в інтеренеті, прошу видати мені посвідчення учасника АТО і нагородити орденом за відвагу. А інших прошу направити в АТО, тому що моя душа Патріота палає гнівом. Поки я тут перед компутером захищаю Неньку, вони проявляють скбе зрадниками. Ганьба їм.
Відповісти
Останні новини
На Волині складнощі з мобілізацією
28 січень, 2015, 12:36