Футболісти «Волині» на провідних місцях у рейтингу ефективності

Футболісти «Волині» на провідних місцях у рейтингу ефективності
У одному з останніх опублікованих рейтингів українських футболістів на предмет їх ефективності, гравці «Волині» зайняли провідні місця.

Своїми дослідженнями техніко-тактичних дій (ТТД) усіх гравців, які грали у ньому, поділився нещодавно аналітичний центр InStat Footbal.

Відразу у декілька номінацій потрапили Сергій Сімінін, В’ячеслав Шарпар та Ванче Шиков. Капітан лучан другий у рейтингах «Всі виграні єдиноборства» (367 за сезон), «Єдиноборства внизу» (282), «Єдиноборства в обороні» (299). А в номінації «Вдалі відбори» Сергію немає рівних в УПЛ – 131 за сезон.

Македонець Ванче Шиков також серед лідерів ТТД Прем’єр-ліги. Він на сьомому місці десятки найкращих гравців ліги в єдиноборствах зверху (131 за сезон), шостий у виграних єдиноборствах в обороні (252), другий за перехопленнями (166) і також другий у підборах (298).

Півзахисник В’ячеслав Шарпар на 10 місці рейтинг «Всі виграні єдиноборства внизу» (227) та поділив 7-8 місця в рейтингу кращих у підборах (88).

Словак Ян Масло двічі потрапив на четверту сходинку рейтингів – за виграними єдиноборствами в обороні (267) і за виграними єдиноборствами зверху (139). До слова, в останній рейтинг увійшло аж три представники «Волині». Крім Шикова і Масла до нього долучився Олександр Пищур (6 місце, 134).

А Віталій Неділько поділив 6-7 місця у рейтингу «Гра на виходах» (64 рази за сезон).

Бразилець Майкон третій з-поміж усіх нападників ліги за кількість ударів по воротах – «Майкі» пробивав у ціль 82 рази. Причому у рейтингу влучності («Удари в отвір») він на другій позиції, бо потрапив в «рамку» 40 разів. А забив він при цьому 14 голів, ставши кращим бомбардиром чемпіонату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Футболісти «Волині» на провідних місцях у рейтингу ефективності
31 травень, 2012, 15:06