Романюк вимагає від підлеглих краще знати англійську

Романюк вимагає від підлеглих краще знати англійську
У оновленому департаменті економічної політики Луцької міської ради в кожному відділі має бути людина, що може спілкуватися англійською з інвесторами.

Таку вимогу поставив перед підлеглими міський голова Микола Романюк під час сесії у середу, 28 січня.

Він визнав, що наразі рівень знання англійської у міськраді не достатній, хоча рада працює із Європейським банком реконструкції та розвитку, Світовим банком, Північною екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО тощо, а для нормального діалогу із ними потрібно спілкуватися іноземними мовами.

Тому в контексті перетворення управління економіки міськради в департамент економічної політики Романюк поставив вимогу мати хоча б одного знавця англійської на відділ.

Питання про те, чи варто перетворювати управління у департамент викликало досить багато дискусій. Проти виступили Сергій Сівак та Ігор Поліщук, а підтримали структурне перетворення своїми виступами Анатолій Бірюков та Володимир Никитюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Миколо Ярославовичу, зараз знання хоча б однієї іноземної мови - обовязково умова при прийнятті на посаду у будь-яку більш-менш цивілізовану фірму Луцька. А Ви таке городите. Може варто більш прикіпливіше добирати кадри, а не по "старінкє" - чиїхось секретарок-коханок у начальницькі крісла пхати??
Відповісти
мої тапочки, панове "гейропці".
Відповісти
За зарплату державного служюовця вони не тільки англійською почнуть спілкуватись, але вивчать всі мови еуропейської спільноти. Тому шо не можуть не оцінити еуропейських цінностей Романюка і його прогресивних підходів
Відповісти