Волинський «самооборонівець» чекає від радника Президента вибачення

Волинський «самооборонівець» чекає від радника Президента вибачення
Волинський волонтер, представник «Самооборони Волині» Сергій Рижков закликав радника Президента України Юрія Бірюкова вибачитися перед волинянами за свої висловлювання шодо волинських військових.

Про це він повідомив під час брифінгу за участі радника голови Волинської ОДА Бориса Кондратюка та представників волонтерських груп 28 січня.

«Я прошу вибачитися цю людину, яку я дуже поважаю, перед волинянами. Якщо це не може зробити він, нехай міністр вибачається за нього. Його заяви є принизливими по відношенню до волинян особливо, бо ми на першому місці... Хвалитися цим і показувати, що в нас найбільше загиблих я не хочу... Ще Іловайськ приїде до нас і не раз», - наголосив волонтер.

Сергій Рижков підкреслив, що йому дуже соромно, що така людина, як радник Президента заявляє подібні речі.

Попроси вибачення, і пішли далі, бо я теж гаряча людина й можу багато чого сказати, але якщо займаєш таку посаду, то потрібно вміти вибачатися. Я прошу, щоб ця людина вибачилася перед усіма жителями Волині. Я попросив би владу показати тут своє лице, бо нас всіх образили», - каже Рижков.

Такі висловлювання, на думку Сергія Рижкова, є принизливими щодо волинських військовослужбовців та мешканців Волинської області загалом.

Нагадаємо, сьогодні радник Президента України Юрій Бірюков під час звіту про виконання плану четвертої хвилі мобілізації зазначив, що 19 відсотків оповіщених військовозобов'язаних Волинської області відмовилися від проходження військової служби за релігійними мотивами, хоча в попередні роки відсоток відмови з таким формулюванням не перевищував 0,7 відсотка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені теж соромно за такого радника. Він пише у своєму фейсбуці на такій фені, ніби він відсидів у вязниці років з десяток.
Відповісти
Та Рижиков вчора добре пропіарився в Гунчика,а посити вибачення Бірюкову,за що.!!???Якби про це заявили військові то так є за що вибачатись, але не Бірюкову.А "Рижик"вважає,що він краще володіє інформацією по Волині,то нехай продемонструє,а не придумує і згадує Іловайськ.Бірюков хоч в Пісках і по всій зоні АТО розїзджає а "Рижик" в кабінеті Гунчика скандали влаштовує.
Відповісти
О в Бірюкова найшовся адвокат. Так припало до душі, коли ура-сукою-патріотом називають?
Відповісти
Я поважаю Бірюкова. Багато доброго зробив. Можливо образив не хотячи. Він радник а не ангел і не святий.
Ті що тут намагаються його обгадити задайте собі питання чи я зробив хоч соту частину для України того що він зробив? Майте повагу.
Відповісти
Останні новини
Волинський «самооборонівець» чекає від радника Президента вибачення
28 січень, 2015, 18:05