Волиняни передали на передову благодійну допомогу

Волиняни передали на передову благодійну допомогу
29 січня волинські благодійники передали на потреби 72-ї окремої механізованої бригади та роти міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області матеріально-технічної допомоги на загальну суму понад 60 тисяч гривень.

Один з фундаторів Благодійного фонду «Волинь-2014», керівник ТзОВ «Атлант Плюс» Микола Муравчук зазначив, що на сьогодні благодійники закупили та передали в зону проведення антитерористичної операції благодійної допомоги більш як на чотири мільйони гривень, - повідомляє прес-служба фонду.

«Нинішня передача оцінюється в понад 60 тисяч гривень. Ми закупили все, що необхідно нашим бійцям на передовій, - сказав він. – Це: два біноклі, електроінструменти, комплекти рожкових та комбінованих ключів, набір торцевих головок, по двадцять пар берців та утеплених гумових чобіт, п'ятнадцять пар зимових черевиків, кевларовий шолом, два десятки тросів для транспортування потужної військової техніки, чотири акумулятори для БТРів, два планшети для артилеристів та 20 комплектів термобілизни».

Микола Муравчук також повідомив, що мало не щотижня відбуваються збори засновників благодійного фонду, адже гроші мають властивість танути, коли задовольняємо потреби наших військовослужбовців. Тому всі фундатори домовилися, що й надалі фінансуватимуть фонд разом із своїми трудовими колективами: «Ми плануємо розширити список учасників, адже розуміємо, що необхідно підтримувати наших захисників вітчизни», - резюмував фундатор.

Всі закуплені благодійниками цінності сьогодні транспортують в зону АТО волонтери.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни передали на передову благодійну допомогу
29 січень, 2015, 15:05