«На деревах замість листя розіпнем сепаратиста», - Марш у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

«На деревах замість листя розіпнем сепаратиста», - Марш у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку на Марш пам'яті Крут та новітніх Героїв України прийшло близько півтисячі лучан.

Хода розпочалася о 19:30 від меморіального комплекс «Вічної Слави» та простягнувся уздовж проспекту Перемоги, вулиці Винниченка, Богдана Хмельницького, Данила Галицького та аж до Замку Любарта.

Речник полку «Азов» Андрій Дяченко розповів, що марш організував полк «Азов» спільно з ГО «Патріоти України» та «Волинський світанок» на честь солдатів, які загинули під Крутами, а також бійців, які загинули продовжують зараз гинути за Україну.

Активісти тримали прапори України, Волині й «Азову». Також на смолоскипну ходу принесли об’ємні плакати із проукраїнськими надписами «Поки є Батьківщина йде нескінченна війна», «Волинь у боротьбі», «Соратники, що загинули за Україну в колонах наших назавжди» та «Героям слава!».

Також під час ходи луцькі активісти тримали у руках палаючі факели, а біля приміщення волинської прокуратури запалили фаєри, чим створили димову завісу.

Також лучани вигукували гасла патріотичного спрямування на кшталт «Слава Україні! Героям слава!», «На деревах замість листя розіпнем сепаратиста», «Одна, єдина соборна Україна!», «Нація вічна – Герої безсмертні», «Героям Крут тричі – слава, слава, слава!», «Слава Киевской Руси – Новороссия соси», «Серця кров і любов, все тобі віддати в боротьбі, за Україну, за її волю, за честь і славу, за народ».

Зазначимо, банер у пам'ять жертв Маріупольської трагедії після завершення Маршу повісять поблизу Свято-Троїцького собору на Театральному майдані.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 55
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це все класно і коисно,але організаторам на майбутьнє, після ходи містоне повино бути закиданє смолоскипами і іншими елементами, або ХОЧАБ гасіть смолоскипи( чому на за зупинкою біля версаля просто лежав і горім без нагляду, а біля телекому там же тлів і смердів на всю зупинку)
Відповісти
А після фестивалів, вуличних концертів і дійств артисти чи шоумени прибирають?
Відповісти
Мен, ти не плутай дві пачки кондомів з вогнем безнаглядним. Тут виправдання недоречне
Відповісти
якшо так думати як ти то ти трошкі країною помилився, починай з себе, покажи приклад. принаймі після вогняного шоу яке літом в центрі факели на ГАЗОНАХ і ЗУПИНКАХ!!!!!!! не валяються, а якшо будеш ливитись шо десь хтось нагадив, то це не означає шо так треба повторити, тим паче я так думаю шо дома ти прибираєш(принаймі надіюсь) то чого в місті треба гадити як свиня, чи можливо комусь подобається сміття під ногами, не поважаєте мешканців чорт з ним, ми переживем, поважайте працю людей які за мізер змушені прибирати після таких безголових за мізерні гроші, а потім прожити на них!!!!!! сам би раз спробував!!!!
Відповісти
*****, хлопці вийшли на вулицю вшанувати память загиблих побратимів, а ти сидиш в дома а не на фронті, як дехто зних, пишеш про сміття!!! То інтернет воїн маєш піти в першу чергу сказати їм дякую, і прибрати те що тобі не подобається!!!
Відповісти
Я шо написав шо це погано шо вони шанують патр¡от¡в, чи ти лемок читати не вм¡эш!?!?! Просто прибрати п¡сля себе можна ¡ н¡ дочого тут сх¡д ¡ москал¡!!!! На в¡дм¡ну в¡д тебе я хоч тут не псую м¡сто, а ти ¡ тут гадиш!!!
Відповісти
Викинути недопалок у смітник набагато патріотичніше, ніж горлати гасла!!!
Відповісти
щоб смітник загорівся, да ти гігант логіки як бачу
Відповісти
Скільки добровольців!! Чому їх одразу після ходи не забрали?!
Відповісти
Тому що такі як Ви нічого за 23 роки незалежності не зробили для цієї держави.
Відповісти
Москалі полускають від такого! Ахаха!
Слава Україні! Вічна пам'ять Героям нашої незалежної неньки!
Відповісти
Москаляку на гілляку!
Відповісти
Лучанин, тобі щось не до вподоби так валізи вруки тай гайда до мОсколяндії!
Відповісти
Гопе, не смерди!
Лучанин правий
Відповісти
причому тут москаляндія?!!!? до чого це? тобі я так розумію років 16 і сам гадиш де попало, так сядь в хаті і наклади в залі, буде класно!!!!! а мені місто моє подобається і країна тим бідьше, але вона має бути чистою, бо тут живуть УКРАЇНЦІ а не свині, хоча і такі як ти є!!!!!!!
Відповісти
Гайда на фронт!! Покажи приклад, як наводити порядок, як ти любиш Батьківщину!!!
Відповісти
От якраз ¡ зв¡дти, а ти я так поняв базарний батальйон?
Відповісти
Хлопцям звичайно респект, не раз відзначались організаторськими здібностями. Нарешті зароджується нова націоналістична сила, а то вже бридко дивитись на ці псевдопатріотичні партії і громадські організації. Продовжуйте в тому ж дусі і люди підуть за вами!!!
Відповісти
Перед маршем всіх закликали, щоб палиці не викидали, 14 жовтня 2014 після того, як ГО ІСКРА проводила марш, після них скрізь були розкидані палиці, піротехніка та все інше, на що скаржились місцеві жителі. Цього ж року організатори попросили, щоб кожен був відповідальний за свій смолоскип.
Також сподобалось, що була не тільки молодь а і старші люди!
Слава Нації!
Відповісти
Рух Іскра влаштовував набагато феєричніший марш,намагайся обдумати усе та організовано провести марш,чого не скажеш про вчорашній марш: пізно розпочали,людей було не так уже й багато, смолоскипи швидко гасли, відвалювались, заряди були на 3 з мінусом,закінчення змазане,а тепер згадаймо марш річної давності Руху Іскра,контрастно ,правда?
Відповісти
Дитино,Іскра у 2014 провела марш теж на такому ж рівні як і вчорашній, тому не треба тут лити воду яка Іскра молодець. а у 2013 році головним організатором маршу(14 жовтня) були НА і той марш був дійсно чудовим і Іскра тоді була просто учасником маршу так як і Пласт і ББ.
Відповісти
Був на марші з 13 по 15, Іскра це дітвора із Євреєм на чолі)
в 14 Залишили після себе КУПУ сміття, тільки ті хто ішов вкінці найкраще ішов.
в 13 Коли Орг були НА, Іскра хммм, десь ходила там як телята.., тільки хто в очі кинувся це хлопці в білих масках, але факт у тому, що їх найбільше фотографували, за ними найбільше спостерігали перехожі, але вони кудись зникли.
Цей марш був на 4ку!
Відповісти
хлопці в білих масках не пропали.
Частина з них воює, частина була на марші цьому теж.
Відповісти
Марш був славний! Молодці!
Відповісти
Організаторам велике спасибі!добре постарались.Чудовий марш.Слава Україні!
Відповісти
Кулемета би сюди, i пiд корiнь.
Відповісти
Це в Маріуполі потрібно було таке шестя проводити-Волинь далеко.
Відповісти
Туди б ВОЄНКОМА от це булоб свято))))
Відповісти
...цирк поїхав..клоуни лишились..........набрати потрібну кількість для мобілізації немає з кого...а йти як тим придуркам і кричати вулицями..то он де скільки "хероїв".....
Відповісти
Из более чем 200-тысячного населения пришло всего-то около 500 человек (0,25%)? Надо полагать - те, кто уже и от 4-й мобилизации уверенно откосил. И где это я в документальных хрониках уже видел такие вот факельные шествия?
Відповісти
А тебя случайно не Миша зовут?
Відповісти
Шановні, щодо дійства в такий час - рахую це зайвим. Основна масса - маленькі дітки, для яких це не більше ніж розвага і "нова аффатарачка в Вк". Щодо учасників "Азов", якщо Ви вважаєте, що такі "заходи" впливають якось на національну свідомість, почуття патріотизму, а тим паче слугують гідним інструментом для вшанування пам'яті героїв (?) - то нехай це буде суто Вашою думкою)
Відео, як і фотоматеріал повеселили.
Відповісти
Нашим побратимам, Хомі і Тихому думаю на тому світі приємно було бачити цей марш, собаки гавкають...
Відповісти
Такі " розумні коментарі". Особливо смішні про організацію " Іскра", які ж самі іскруни і пишуть.( в цій вашій такій на словах важливій організації є хоч хтось старший 18, що міг би нести за вас відповідальність?)
Марш був одним з найкращих, що проводилися в Луцьку за всі часи. Організатори старалися і хвилювалися і все робила чітко, а те, що все почалося пізніше- вина нікого іншого, як учасників. Організатори не винні, що деякі люди не вміють вставати по 5 людей в ряд і йти колоною, що дехто ніби боїться встати далі від свого друга і залізав в ряд 6им, 7им чи 10им. Коли саме керуючих організаторів 5, а людей, яких потрібно організувати 500, половина з яких телята, то звісно все не так як уявляється в ідеалі. Щодо смолоскипів, які " швидко догоряли і падали" - знову ж таки- у мене нічого не впало. Треба вміти нести !
І ще найголовніше, що цього року організатори забрали усі палиці, ніхто за вийнятком одиниць тих же телят, не викидали фаєра і палиці на дорогу, бо це було заборонено і наголошувалося оргами декілька раз. Тоді коли після маршу іскрунів місто ще довго горіло в прямому значенні.
І на сам кінець про те, що багато дітей і про мобілізацію. Дітей багато, бо дорослі воюють, дітей багато - це добре! Це знак того, що є надія, що все не дарма, що виростає нове покоління. Вони ж не займали позицію " основи" маршу, вони були безпосередньою її частиною. То що ж тут поганого? Дорослих багато, бо вони тил! Не усім потрібно воювати, не усі там потрібні. Тут ці хлопці зробили набагто більше, ніж певно могли б там. Відправити усіх на війну- нав'язалива ідея тих, хто нічого не робить. Не більше не менше . Бо ті, хто цікавився цим і щось допоміг хоч раз, знає, що допомога тут, організація благодійних акцій, збір харчів є більш корисною справою, і толку з нього більше тут.
Про останній коментар, до біса дурний, скажу, що ні, пане, це не суто їхня думка, це швидше суто саме Ваш погляд, що це хоч чимось смішно і що це не впливає.
Відповісти
правильно сказано, аплодую стоячи
Відповісти
Вот уроды...
Відповісти
да-а-а, ходити в теплих куртках і кричати про славу України набагато легше, як у військомат піти... з твоїм мисленням, волинянин, скоро не буде для кого ті харчі збирати, як всі поберуть факели і будуть тільки те й робити, що ходити містом туди-сюди...як ще козаків з шаблями там нема...
Відповісти
Мабуть козаки в той момент були на марші "Іскри" :)

Волинянину - Час все розтавить на свої місця. Продовжувати діалоги - не бачу змісту. Думками не зійдемось ніколи.
Відповісти
от доречі краще б взяли отих 500 чоловік, або самі 5 виготовилив документи в самообороні чи міскій раді і походили по квартирам(ДЛЯ ПРИКЛАДУ) позбирали б харчі і теплі речі, а якби ходили вечорами могли б і смолоскипи попалити!!!!
Відповісти
1111, бачу в тебе вроджену дитячу травму, набуту через брак батьківської уваги. батьки не могли тебе матеріально забезпечити і саме тому ти завжди заздрив іграшкам інших дітей. цей розлад закріпився дуже глибоко в твоїй психіці, та не журися, я знаю як тебе вилікувати. приходь до мене і я тобі подарую такого ж самого смолоскипа або шаблю як в козака
Відповісти
1111, ця вся твоя прихована злоба на них через те, що в тебе немає такої куртки
Відповісти
О скільки призивників в одному місці!!!!
Відповісти
Читай опис маршу, організатори - ЧИННІ БІЙЦІ полку "Азов"
Відповісти
Марш вийшов феєричним, навіть попри те, що трішки насмічено!! Ну а хіба організатори винні в тому, що батьки виховали так своїх дітей, що після них треба приберати?!! Але в такий складний час ми зуміли показати нашим хлопцям на сході, що дух наш міцний і є кому захищати свій рідний край!!
Відповісти
поки розпинають ВСУ на сході, прості хлопці які не мали жодного відношення до майдану! А ось ці активісти і далі відсиджуються в тилу!! Марширують! Чого чекаєте? Їдьте воюйте!
Відповісти
а якщо не беруть мене на схід?! я й так волонтерка тут в Луцьку, то що в тому поганого, що я прийшла на марш?
я так само можу запитати, чому ви не воюєте?
Відповісти
Дебілоїд, читай опис маршу, організатори - ЧИННІ БІЙЦІ полку "Азов"
Відповісти
2013 рiк - органiзатор НА- 1$=8грн, 2014 рiк- органiзатор Iскра - 1$=12 грн, 2015 рiк - органiзатор Азов - 1$= 20 грн. Може щось в органiзаторах змiнити?
Відповісти
2013 рiк - Майже по Жванецькому сидить на дивані- 1$=8грн, 2014 рiк- Майже по Жванецькому сидить на дивані - 1$=12 грн, 2015 рiк - Майже по Жванецькому сидить на дивані - 1$= 20 грн. Може варто диван змiнити?
Відповісти
а це справді досить хороший приклад
Долар росте, а витрати на непотрібні марші стають все більшими!
Азьов, воїни блять
Відповісти
Максимум що вони можуть засрати місто перетворивши в бомжатнік. А на фронт, та ви що - там стріляють, нехай туди непатріотів беруть, поцтріоти звикли любити Украхну поки вигідно власній шкурі
Відповісти
Волынские Полудурки !
Відповісти
Привіт кацапський троль. Комент твій гнилий, навіть на 5 рублів не тягне)))
Відповісти
Понти це. Знаю багато таких, які вважали себе великими патріотами і справжніми мужиками, а як випав шанс поїхати і довести це, то все що вони можуть, це вийти на марш. Аплодую!
Відповісти
Ітак
на марші було мінімум 4 банера...мін. ціна одно це 400 грн
отже1600 грн. на банери
Смолоскипи...було їх багато...а це ще дочортобіса витрат, хай візьмемо мінімум 500 грн
І Фаєра...було їх штук 50, ціна...ну хай 50 грн., а це в нас 2500 грн...
Ітак 4600 грн. на СРАНИЙ МАРШ.....
молодці, марш вчасно
а гроші краще б на ВСУ віддали, а не на Азов, вони і так все мають
Відповісти
Останні новини
«На деревах замість листя розіпнем сепаратиста», - Марш у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
29 січень, 2015, 22:17