Волинянин пограбував іноземця на 17 тисяч гривень

Волинянин пограбував іноземця на 17 тисяч гривень
Перед тим, як поцупити банківську картку в іноземця, волинянин спочатку добре напоїв його, а усі гроші, а це майже сімнадцять тисяч гривень, злодій витратив, придбавши побутову техніку, решту – прогуляв.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Волинські області.

Досудовим слідством встановлено, що познайомилися чоловіки на зупинці громадського транспорту в Луцьку. Завівши розмову, підсудний запропонував іноземцеві випити. Готівки у «новоспечених» друзяк не вистачало, а оскільки користуватися українськими банкоматами іноземець не вмів, на допомогу йому прийшов спритний волинянин, який допоміг зняти гроші з рахунку. Чоловіки придбали спиртне та продукти, а відтак гучно відсвяткували знайомство.

Прокинувшись наступного дня, потерпілий помітив, що банківської картки немає, тому із заявою звернувся до працівників міліції Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Іноземець детально описав прикмети зловмисника, що дало можливість правоохоронцям оперативно встановити його особу. Як з’ясувалося, молодик був засуджений до позбавлення волі з іспитовим терміном. У квартирі підсудного оперативники виявили викрадену банківську картку та інші речі потерпілого.

Луцький міськрайонний суд визнав підсудного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, призначивши рік позбавлення волі. Однак, враховуючи частково невідбуте покарання за попереднім вироком, остаточно присудив – півтора роки в’язниці. Крім того, призначив сплатити потерпілому одинадцять із половиною тисяч гривень матеріальної та тисячу гривень моральної шкоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин пограбував іноземця на 17 тисяч гривень
30 січень, 2015, 10:57