Краще би боролися з рекламою, - луцький художник на закид райтерам

Краще би боролися з рекламою, - луцький художник на закид райтерам
У Луцьку реклама більше шкодить вигляду будівель, ніж творчість райтерів.

Так прокоментував запит депутата Луцької міської ради Аскольда Пекарського луцький райтер Андрій Присяжнюк, відомий під псевдонімом AND.

Нагадаємо, під час сесії міськради 28 січня Пекарський запропонував штрафувати луцьких райтерів.

«Пошкодження чужого майна завжди каралося законом, тому нічого нового запропоновано не було. Так, треба штрафувати громадян, які порушують закон. Але чи не вагомішими проблемами у Луцьку є незаконно встановлені МАФи, продаж алкоголю та цигарок неповнолітнім, відсутність тепла в помешканнях, корупція?», - зауважує Присяжнюк.

Також він припустив, що такі теми, як штрафування райтерів піднімаються тоді, коли треба відвернути увагу від чогось серйознішого.

«Я пропоную розпочати боротьбу з рекламою, якої в Луцьку в порівнянні з «химерними» графіті значно більше. Я б сказав, що реклама обліпила все місто і спотворює його красу», - наголосив Присяжнюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мдя...
а як же заява Миколи Романюка про підтримку графіті?)))) місця навіть мали виділити)))))) чи я щось плутаю?)))))
Відповісти
Але ж в чомусь Пекарський правий, мова ж іде не лише про хороші та гарні надписи...а що робити з потворними малюнками??? На це бридко дивитися на будинках, да й ремонт робити стін дорого...
Відповісти
В чомусь правий,але нічого нового!!
Є правопорушення-зловили -штраф
І все!!!
Відповісти
А на мою думку було б корисно, щоб ті жахливі надписи корегували та виправляли люди, які дійсно вміють гарно малювати) Це гарна ідея, і штрафів не треба, і місто виглядатиме яскравіше, мешканці будинків могли б самі вибрати на що можна переробити ту хуліганську потворну надпис!
Відповісти
а якщо і штрафувати, як каже Пекарський, то треба до жителів нашого міста звертатися, нехай трохи слідкують за своїми будинками, ато всі байдужі, що хтось розмальовує їхній будинок, а потім жаліються не зрозуміло кому і не зрозуміло навіщо!!! Потрібно усім разом берегти своє майно!
Відповісти
я незгадні райтери прикрашають наше місто! так якщо це якись малолітки мазюкають по стінах то за це фтрафувати можна, але коли це дійсно витвір мистецтва то я б за таке щей гроші платила!
P.S. райтери є стіна сіра і похмура кожен день дивлюсь на неї з вікна. гімназія № 4 торцева стіна якщо дивитись від педколеджу. зробітьщось з нею))))
Відповісти
Реклами в луцьку вже дуже багато, дійсно, спотворює місто.
Відповісти
Останні новини
Краще би боролися з рекламою, - луцький художник на закид райтерам
30 січень, 2015, 12:51