У Луцьку діятиме представництво полку «Азов»

У Луцьку діятиме представництво полку «Азов»
В області розпочинає свою діяльність офіційне представництво полку «Азов».

Про це під час прес-конференції розповіли речник полку «Азов» та заступник командира полку по кадрових питаннях Андрій Дяченко та голова ГО «Патріот України» у Волинській області Олександр Дмитрук, - повідомляє «Волинська правда».

Представництво полку «Азов» діятиме спільно із осередком товариства сприяння ЗСУ та ВМФ України «Патріот України». Офіс представництва відкриється вже у перших числах лютого у Луцьку.

«Метою створення такого представництва є, зокрема, тісніші контакти із громадськістю та унеможливлення спекулювання «брендом» полку «Азов». На жаль, були прикрі випадки коли окремі недобросовісні громадяни використовували назви добровольчих батальйонів, відбувалось зловживання волонтерством. Хтось хотів вирішити якісь свої бізнесові питання чи «пропіаритись». Так от тепер в усіх таких випадках можна буде повідомити нас», - розповів речник «Азов» Андрій Дяченко.

За його словами, прикрих випадків використання «бренду» «Азову» у Волинській області зафіксовано не було, втім такі випадки мали місце у інших областях: «На Волині використовувались назви інших батальйонів. Щодо нас, то в таких випадках ми до правоохоронців не звертались, самі поспілкувались із такими недобросовісними громадянами і проблеми ці вирішувались».

При представництві діятиме мобілізаційний центр, до якого можуть звертатись усі охочі вступити до лав полку «Азов» . Андрій Дяченко розповів коротко і про історію цього формування. Виник цей, тоді ще батальйон, у травні 2014 року і вже із цього часу його бійці беруть участь у АТО. Наразі там служить близько 30 волинян. «Коли ми були батальйоном, то наша кількість не могла перевищувати 700 чоловік, але зараз ми вже є полком. Отож проводиться і доукомплектування», - зауважив він.

Загалом, головною метою представництва є громадська діяльність: «Після закінчення АТО, по завершенні війни, наші бійці матимуть можливість далі займатись громадською діяльністю, брати участь у суспільному житті».

У свою чергу, голова ГО «Патріот України» Олександр Дмитрук розповів і про діяльність ГО «ТСЗСіВФФ Патріот України»: «Наша організація «Патріот України» існує з 2005 року, втім до Революції Гідності наша діяльність була скоріше інформативною».

Андрій Дяченко також поділився корисною інформацією для тих, хто виявить бажання вступити до лав полку «Азов». «Для нас головне – сила духу. Звісно потрібні фізичні дані, але це не головне. І не варто до нас звертатись тим, хто хоче «закосити» від армії, мовляв «краще я буду у вас», - сказав речник «Азову».

Сам він вже незабаром повернеться на фронт, отож діяльність представництва полку «Азов» у Луцьку координуватиме голова ГО «Патріот України» Олександр Дмитрук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ура! Бо алко-Айдар і мутний Правий Сектор вже надоїв!
Хоч щось у Луцьку та на Волині буде толкове!
Відповісти
то точно
Відповісти
А приєднатися можна якось?
Відповісти
даю 100 відсотків що паша данильчук і там покормиця
Відповісти
яке відношення Данильчук має до полку "Азов"?думаю ніякого.
Відповісти
Якщо кожен "бренд" буде свої штатні "консульства" створювати, хто буде воювати. А ще дуже наївна думка..по завершенні війни???? Ніколи вони не закінчиться, не вигідно от таким дармоїдам типу Азов та ін.
Відповісти
По моєму Азов більше маршів зробив, ніж воював, тупий бренд, фантік
Відповісти
В десятку!
Відповісти
в мариуполе они уже росиян разогнали.в чем необходимость глупого пиара за деньги людей у нас в Луцке.мы и сами за волынь постоим
Відповісти
Для чого представництво в Луцьку? Воно потрібне щоб люди, які можуть мають бажання попасти в азов могли прийти і поспілкуватись з представниками, є проблеми із вирішенням конкретних значущих проблем із забеспеченням, для чого власне і створюється для координації волонтерських зусиль
Відповісти
Велике прохання редакції повідомити про відкриття представництва Азову.
Відповісти
а хто такі ці представники Дмитрук і Дяченко? Де вони взялись? тепер немає кому вірити. хотілося б приєднатися. Як сконтактувати?
Відповісти
Галiмий пiар. на схiд
Відповісти