Лучанина суворо покарають за торгівлю зброєю

Лучанина суворо покарають за торгівлю зброєю
Прокуратура Волинської області оскаржить в апеляційному порядку вирок суду, відповідно до якого лучанину за незаконний збут зброї призначили надто м'яке покарання.

У жовтні цього року мешканець обласного центру за попередньою змовою з групою осіб на території автомобільної мийки спробував незаконно збути вогнепальну зброю - 10 пістолетів-кулеметів "Скорпіон" виробництва Чеської Республіки та боєприпаси до них, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

За весь цей арсенал він мав отримати 20 тисяч євро. Однак під час вчинення злочину чоловіка затримали "на гарячому" працівниками УСБУ в області.

Вироком Луцького міськрайонного суду чоловіка визнано винним у скоєному, проте, незважаючи на особливий резонанс вчиненого злочину, та те, що обвинувачений в минулому відбував реальне покарання за вчинення розбійного нападу із застосуванням вогнепальної зброї, суд обрав для нього покарання, не пов’язане із позбавленням волі.

Відтак, це рішення суду прокуратура області буде оскаржувати у зв'язку з призначенням обвинуваченому покарання, яке не відповідає ступеню тяжкості злочину та особі засудженого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вай-вай, скільки зброї гуляє на руках у людей! Це ще тільки початок. У Львові минулої зими розграбували три військові частини. Брали усе, крім гармат. Гармату важче в домашніх умовах зберігати. Луцьк теж не виняток.
Відповісти