Як луцькі волонтери у податковій збирали на допомогу бійцям АТО. ФОТО

Як луцькі волонтери у податковій збирали на допомогу бійцям АТО. ФОТО
Луцькі волонтери збирали кошти для бійців в обласній податковій: ще 681 гривня на потреби бійців.

29 січня у стінах Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області відбувся тренінг для бухгалтерів підприємств Волині на тему «Податкові зміни 2015», - повідомили у прес-службі ВОГО "Фундація розвитку громад".

На тренінгу були присутні 247 бухгалтерів з Луцьку та Луцького району, Володимира-Волинського, Ковельського, Горохівського районів Волинської області. ГО «Фундація розвитку громад» долучилась до заходу благодійною акцією в підтримку волинських бійців.

«Дещо несподіваним стало запрошення нашої громадської організації провести тихий благодійний аукціон на потреби волинських бійців в стінах головної податкової Волині. Той факт, що державні структури прагнуть співпрацювати з волонтерами та громадським сектором – добрий знак та ще один крок до перемоги над спільним ворогом», - говорить виконавча директорка ГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

Волонтери запропонували присутнім на тренінгу вироби луцьких майстрів. Так було зібрано 681 гривня, що буде витрачена на потреби волинських бійців, що воюють на Сході.

«Ще раз переконались в тому, що на Волині не існує байдужих людей. Деякі учасники тренінгу говорили про те, що їх колектив особисто торкнулася тема війни: працівники та навіть керівники багатьох підприємств Волині зараз за Сході захищають країну від ворога. Тож люди, що залишились тут намагаються підтримати своїх земляків, допомагаючи армії» - коментує координаторка соціальних програм ГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» продовжує підтримувати українську армію, збираючи кошти та необхідні речі на потреби військових за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх). Також можна звертатись за телефонами: 0673328802; 0673323040.

Самостійно перераховувати кошти можна на картковий р/р № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», м. Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135.

Усі зібрані кошти будуть витрачені на потреби волинських військових на Сході. Більш детальну інформацію про допомогу ВОГО «Фундація розвитку громад» українській армії та звіти дивіться на сайті http://vogofrg.org/.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото відвалилось грошви на поміч воякам! А ще: у податковій нема гардеробу? Тітки в пальто сидять. Сором! Це інтелігенція?!
Відповісти
У великому залі завжди холодно
Відповісти
Останні новини
Як луцькі волонтери у податковій збирали на допомогу бійцям АТО. ФОТО
30 січень, 2015, 16:12