У Ковелі виділили землю учасникам АТО, афганцям і чорнобильцям

У Ковелі виділили землю учасникам АТО, афганцям і чорнобильцям
Після скандального розгляду питання на сесії міської ради у Ковелі, вирішили виділити земельні ділянки і учасникам АТО, і афганцят та чорнобильцям.

Про це повідомляє "проКовель".

На виконання задекларованих міською владою зобов’язань щодо забезпечення земельними ділянками учасників АТО, рішенням 65-ї сесії міської ради вісімдесяти трьом учасникам антитерористичної операції надано земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

Крім того, цим же рішенням забезпечено земельними ділянками шість учасників бойових дій в Афганістані та два ліквідатори аварії на ЧАЕС. Земельну ділянку отримала й родина загиблого учасника АТО Романа Данилевича, - повідомляють у Ковельському міськвиконкомі.

Крім того, наприкінці минулого року також були прийняті рішення про відведення земельних ділянок 22 громадянам, з яких: 14 – учасників АТО, 4 – учасники бойових дій, 2 – ветерани війни, 2 – ліквідатори аварії на ЧАЕС. Земельні ділянки отримали й родини загиблих в АТО військовослужбовців.

Нагадаємо, сьогодні, 30 січня, під час розгляду цього питання на сесії міськради виникла суперечка щодо надання землі не тільки учасникам АТО, а й афганцям та чорнобильцям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі виділили землю учасникам АТО, афганцям і чорнобильцям
30 січень, 2015, 18:38